Hem NYHETER Introduktionserbjudande för Huawei P40-serien i Sverige

Introduktionserbjudande för Huawei P40-serien i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Huawei P40-serien är nu lanserad och kommer till Sverige. Huawei P40 och P40 Pro kan förbeställas redan nu och levereras i slutet av april.

Introduktionserbjudande för Huawei P40-serien i Sverige 3Säljstarten kryddas med ett digert specialerbjudande – de som förbeställer Huawei P40 eller P40 Pro får de populära trådlösa hörlurarna Freebuds 3 och 50 GB lagring utan extra kostnad. Erbjudandet gäller 26 mars – 5 april.

– Vi fortsätter att leverera smarta mobiler i framkant, som är innovativa och som håller en extremt hög kvalitet. Att ständigt flytta gränserna för mobil fotografering har blivit vårt signum och något som den svenska marknaden kommer att uppskatta. Vi kickstartar dessutom försäljningen i Sverige med ett riktigt bra introduktionserbjudande de första två veckorna, säger Sofia Björnerfors, PR ansvarig på Huawei Consumer Group i Sverige.

Nya Huawei P40 är en helt ny serie flaggskeppsmobiler med enastående design och banbrytande kamerainnovationer som radikalt kommer att förbättra möjligheterna för fotografering och filmning med mobilen. Den nya P40-serien ligger, likt sina företrädare, i framkant gällande excellens inom bildhantering. Den stora 1/1,28-tums sensorn har en inre pixelstorlek på 2,44 mikrometer som accelererar ljusintaget vid sämre ljusförhållanden. P40-serien har även en förbättrad periskop-design som gör en 10x optisk zoom möjlig. Huawei P40-serien drivs av en Kirin 990 5G-processor och stödjer höghastighets-5G och wifi 6 plus. Den avancerade hårdvaran är inbäddad i en vacker och kompakt design starkt präglad av Huaweis Quad-curve Overflow-skärm.

Huawei Freebuds 3 kombinerar en processor av högsta klass med ett ljud som är unikt på marknaden. Hörlurarna stödjer brusreducering under samtal, brusreduceringen är dessutom utformad för att passa olika typer av öronkanaler, och kan snabbt stängas av genom en enkel dubbelknackning på vänster hörlur. Designen av hörlurarna har estetiska, ergonomiska och akustiska fördelar, som kombinerat med hörlurarnas möjlighet att placeras lite längre in i örat, ger en märkbart förbättrad ljudkvalitet för lyssnaren. Freebuds 3 levererar ett ljud i studiokvalitet och en imponerande bas. Med ett dynamiskt drivelement på 14 mm behåller Freebuds 3 ljudets ursprungliga glans. Den komplexa basen ger en starkare, tätare och mer kraftfull känsla än någonsin tidigare.

Relaterade Artiklar