Integrera Specter och SiteDirect e-handel
Hem E-HANDEL Integrera Specter och SiteDirect e-handel

Integrera Specter och SiteDirect e-handel

Publicerat av: Redaktionen

Automatisera dina flöden med Connector Specter – en färdig koppling mellan ditt affärssystem och e-handelssystemet SiteDirect.

Integrera Specter och SiteDirect e-handel 2På ett enkelt sätt kan du koppla ihop Specter och e-handelssystemet i SiteDirect, synka information mellan dem och därmed jobba mer effektivt.

Vår integration mellan Specter och SiteDirect GO Commerce kan automatisera till exempel kund- och produktinformation, priser, ordrar och lagersaldo mellan systemen. Det går också att göra anpassningar om det är någon specifik information du vill synka mellan systemen.

Specter erbjuder ett affärs- och kassasystem för mindre och medelstora företag, specialiserat på omnihandel för e-handlare, butiker och grossister.

SiteDirect ger dig framtidssäker e-handel med responsiv design, hög prestanda och fullt stöd för internationell handel. Koppla på informationen från Specter så är en stor del av jobbet gjort. Glöm det där med att uppdatera samma information i flera system och jobba istället smartare med mindre administration och lägre kostnader. Det ger förutsättningar att öka din försäljning och göra dina kunder nöjdare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>