Integrera Specter och SiteDirect e-handel

Automatisera dina flöden med Connector Specter – en färdig koppling mellan ditt affärssystem och e-handelssystemet SiteDirect.

På ett enkelt sätt kan du koppla ihop Specter och e-handelssystemet i SiteDirect, synka information mellan dem och därmed jobba mer effektivt.

Vår integration mellan Specter och SiteDirect GO Commerce kan automatisera till exempel kund- och produktinformation, priser, ordrar och lagersaldo mellan systemen. Det går också att göra anpassningar om det är någon specifik information du vill synka mellan systemen.

Specter erbjuder ett affärs- och kassasystem för mindre och medelstora företag, specialiserat på omnihandel för e-handlare, butiker och grossister.

SiteDirect ger dig framtidssäker e-handel med responsiv design, hög prestanda och fullt stöd för internationell handel. Koppla på informationen från Specter så är en stor del av jobbet gjort. Glöm det där med att uppdatera samma information i flera system och jobba istället smartare med mindre administration och lägre kostnader. Det ger förutsättningar att öka din försäljning och göra dina kunder nöjdare.