inRiver och Jetshop fördjupar samarbetet
Hem NYHETER inRiver och Jetshop fördjupar samarbetet

inRiver och Jetshop fördjupar samarbetet

Publicerat av: Redaktionen

Jetshop, Nordens ledande leverantör av e-handelsplattformar och inRiver, marknadsledande inom PIM, fördjupar samarbetet.

inRiver och Jetshop fördjupar samarbetet 2Syfte är att erbjuda bästa möjliga handelslösningar där fokus är kundupplevelse och effektiva processer.

Det fördjupade samarbetet mellan inRiver och Jetshop ger handlare utökade möjligheer att bygga e-handelslösningar där produktinformation används för att höja nivån på köpupplevelse och försäljning.

En stor fördel i samarbetet är att båda företagen är SaaS-leverantörer (Software as a service) vilket skapar förutsättningar för framtidssäkrade lösningar gällande drift och funktionalitet för de gemensamma kunderna. Dessutom finns en connector mellan de två parterna tillgänglig på inRivers marknadsplats: en integrationslösning som är tillgänglig för alla parter.

Optimala förutsättningar för framgångsrik handel
Jetshop har förändrat inriktning i takt med att kunderna växer och går nu mot större handlare vilket kräver nya och utökade samarbeten med kringliggande system och leverantörer. Ett stort fokus för växande handlare är effektiva arbetsprocesser och att ge en bättre kundupplevelse. Här är produktinformationen central och det blir viktigt för Jetshop att ha en stark partner för PIM.

– Samarbetet ger bra förutsättningar för våra expansiva kunder. Hööks är en gemensam kund där vi sett fantastisk utveckling sedan de gick över till Jetshop. Jag ser fram emot att träffa nätverket av inRiver-implementatörer så att vi tillsammans kan bygga marknadens bästa SaaS-lösningar för omnikanalhandel, säger Olle Hyberg, Chief Networking Officer på Jetshop.

inRiver stark PIM-partner
inRiver är den ledande utvecklaren av PIM-system (Product Information Management). Med inRiver skapas rätt förutsättningar för produktägare och marknadsförare att skapa ett samstämmigt, skalbart flöde av produktinformation – oavsett kanal eller region. Tillsammans med Jetshop Commerce, den ledande plattformen för omnikanalhandel, skapas optimala förutsättningar för framgångsrik handel.

– Vi jobbar med flera plattformar på den nordiska marknaden. Det som gör samarbetet speciellt med Jetshop är att de liksom vi fokuserar på att leverera våra tjänster genom SaaS. Det ger våra kunder fördelar med kontinuerliga uppgraderingar, säkerställd drift och en ständig utveckling av plattformen. Jag ser fram emot att jobba vidare med Jetshop för att driva på utvecklingen av lösningar där vi sätter våra kunder främst, säger Jesper Larsen, Partner Director på inRiver.

Relaterade Artiklar