Hem EFTER JOBBET Hotellrum 101: Britterna avslöjar vilka saker de helst skulle vilja låsa in och lämna i 2020

Hotellrum 101: Britterna avslöjar vilka saker de helst skulle vilja låsa in och lämna i 2020

Publicerat av: Redaktionen

2020 var året som aldrig var för de flesta av oss, oavsett var du bor.

Hotellrum 101: Britterna avslöjar vilka saker de helst skulle vilja låsa in och lämna i 2020 2

Hotellrum 101

Det kan vara så att svenskarna är trötta på att höra ”I dessa corona tider”, men för britterna är det misslyckade Zoom-samtal och bananbröds-hysterin som präglat året. En studie från Hotels.com avslöjar vad britterna helst skulle vilja lämna bakom sig i 2020 och kasta in i det fiktiva ”Hotellrum 101” (du vet där den värsta saken i världen finns).

För att belöna gästerna som tagit sig igenom året och för att få tillbaka #HotelLivet under 2021, kommer Hotels.com att erbjuda bonusstämplar mellan 15 och 22 december som en del av sitt Rewards-program. Varje kvalificerad bokning som görs mellan dessa datum för vistelser 2021 fram till 5 juli 2021 belönas med en extra stämpel. När tio stämplar har samlats in kan kunder låsa upp en Reward-kväll på Hotels.com.

Skurkarna

Några karaktärer röstades av den brittiska allmänheten fram till skurkarna 2020. Nästan en tredjedel (28%) av britterna är trötta på människor som inte bär sina masker ordentligt (vi ser att du använder din som en ögonmask Anna), och 14 % är angelägna om att lämna bunkring i det förflutna…ingen behöver 72 toalettrullar.

Han kom åtminstone först i en sak i år: över en tredjedel (36%) av alla britter skulle vilja lämna Donald Trump i Hotellrum 101, tillsammans med de brittiska politikerna Dominic Cummings (31%) och Matt Hancock (23%) …rumsservice för tre? Precis som svenskar vid det här laget kanske börjat tröttna på de dagliga presskonferenserna, vill britter inte heller längre behöva lyssna på premiärministern kl.17.00 dagligen (16%).

Ändrar ordförråd

En sak som alla britter kommer komma ihåg från 2020 är antalet nya överanvända fraser – även om de kan ha förbättrat britternas ordförråd förbättrade de inte deras humör. Fraser som kommer göra Donald sällskap i Hotellrum 101 är ”social distancing” (59%), “Rule of 6” (51%), “Tiers” (50%) och den klassiska ”New Normal” (49%).

Ordet ”bubbla”, som tidigare använts för att beskriva något lättsinnigt och luftigt, är nu ett ord som nästan hälften (43%) av alla britter är desperata att lämna kvar i 2020 och aldrig vill höra igen!

Saknar semester mest

Inte särskilt oväntat så var inställda semestrar något som folk gladligen skulle vilja kasta in i Hotellrum 101 (28%), som en av de främsta sakerna de skulle vilja lämna kvar i 2020. Men det finns fortfarande hopp för #HotelLivet, nästan hälften av britterna (47%) säger att det som de ser mest fram emot 2021 är en semester – så damma av resväskan och ta fram dina toalettartiklar i resestorlekar.

Under 2021, när restriktioner börja lätta och vi kommer att kunna resa igen, vill britter inte resa allt för långt hemifrån – 43 % väljer en flott europaresa. Det är dags att ta fram solkrämen och bikinin, för förutom att besöka vänner och familj utomlands (24%) är en strandsemester den främsta prioriteringen, 44 % säger att de skulle välja en solsemester för 2021.

Emma Tagg, Senior Global Brand Communications Manager på Hotels.com Brand säger: ”2020 har inte varit något som förväntat och det finns ingen brist på saker som vi alla skulle vilja låsa in i Hotellrum 101 för att sedan kasta nyckeln. Vi ville ge britterna chansen att ”virtuellt” lämna bakom sig de mest irriterande sakerna från 2020 och samtidigt belöna dem när de gör det. Låt oss fira att vi kommit fram till slutet av året, börja planera för resor 2021 och förhoppningsvis kommer vi aldrig att höra frasen “nästa bild tack” någonsin igen!”

Relaterade Artiklar