Hem NYHETER HMD Global introducerar Nokia 6300 4G och Nokia 8000 4G

HMD Global introducerar Nokia 6300 4G och Nokia 8000 4G

Publicerat av: Redaktionen

Funktionstelefoner med inbyggd WhatsApp och 4G

HMD Global introducerar Nokia 6300 4G och Nokia 8000 4G 3Nokia 6300 4G och Nokia 8000 4G är två smidiga mobiltelefoner som lyckat blandar nostalgi med modern högteknologi. Med 4G-uppkoppling, Google Assistant och WhatsApp är den perfekt som första mobil för ditt barn, som reservtelefon eller för den som vill genomgå en digital detox.

HMD Global, tillverkaren av dagens moderna Nokia-telefoner, utannonserar idag de senaste familjemedlemmarna i företagets kollektion av “funktionstelefoner” – den nuvarande benämningen på klassiskt formgivna mobiltelefoner. De två nya funktionstelefonerna kommer med nya men väsentliga funktioner till ett extremt förmånligt pris, men utan att kompromissa med design och materialval – allt förpackat i den välkända och traditionella “candy bar”-faktorn.

Båda telefonerna hämtar inspiration från de välkända Nokia-klassikerna men erbjuder samtidigt moderna funktioner som WhatsApp och 4G-anslutning. Dessutom kan telefonerna förvandlas till en 4G-hotspot för att dela anslutningen med andra enheter som surfplattor eller datorer och batteriet håller i flera dagar.

Med tillgång till KaiStore kan du ladda ner appar som Facebook, YouTube och Google Maps och du kan snabbt söka eller få vägbeskrivningar med inbyggda Google Assistant.

”När världen anpassar sig till det nya normala och en mer flexibel vardag vill vi på HMD Global ge familjer ett extra lager av säkerhet och bekvämlighet för att hålla kontakten både till sitt arbete och till varandra. Den otroligt prisvärda Nokia 6300 4G och den vackra Nokia 8000 4G erbjuder lätthet, stabil nätverksanslutning och en nordisk stil, eftersom vi drar nytta av vårt välkända arv, men också funktioner anpassade för det moderna livet”, säger Juho Sarvikas, produktchef på HMD Global.

Nokia 6300 4G
Nya Nokia 6300 4G är inspirerad av originalet Nokia 6300 och är ett modernt paket med praktiska funktioner, stöpt i en klassiskt fickvänlig mobiltelefon. Den ovanligt prisvärda Nokia 6300 4G erbjuder WhatsApp, 4G-anslutning och möjligheter att bland annat titta på YouTube eller förvandla telefonen till en WiFi-hotspot. Byggd på KaiOS är Nokia 6300 4G optimerad för att dra nytta av den strömsnåla Qualcomm Snapdragon 210-processorn och med Google Assistant kan du enkelt styra allt med din röst – navigera i appar, kolla väderprognosen, ringa dina vänner eller ordna din kalender. Tack vare ett polykarbonatskal tål Nokia 6300 4G vardagligt tilltufs och att tappas.

Nokia 8000 4G
Förpackad i ett snyggt, glasaktigt skal och med kanter i tjusigt kromad metall kommer Nokia 8000 4G i fyra olika ädelstensinspirerade färger: Onyx, Opal, Citrine och Topaz. Med en 2,8-tums skärm kan du enkelt läsa dina chattar och se på videor. Du behöver heller inte oroa dig för telefonen: det starka polykarbonatskalet är mycket tåligt och lång batteritid håller telefonen igång när du verkligen behöver det.

Relaterade Artiklar