Hem NYHETER Klarna integrerar Swish och ger kunderna större valfrihet och kontroll i kassan

Klarna integrerar Swish och ger kunderna större valfrihet och kontroll i kassan

Publicerat av: Redaktionen

Klarna integrerar nu Swish för att förbättra svenskarnas shoppingupplevelse.

Klarna integrerar Swish och ger kunderna större valfrihet och kontroll i kassan 3Klarna blir nästa bank att ansluta sig till Swish och det nya samarbetet mellan två av Sveriges mest framstående betalningsleverantörer möjliggör att Swish blir tillgängligt som betalmetod i Klarnas kassalösningar. I Klarna Checkout kan kunderna betala med Swish och ändå ta del av fördelarna med Klarna. Det innebär också att kunderna kommer att kunna betala sina Klarna-fakturor med Swish direkt i Klarna-appen.

För e-handlare kommer Swish att vara ett naturligt komplement till övriga Klarna-betalmetoder. Att välja att betala med Swish via Klarna innebär att du får tillgång till Klarnas konsumentfördelar såsom köparskydd, förenklade returer och möjlighet att se tidigare köp i Klarna-appen. Kunden kommer att kunna välja Swish som favorit-betalmetod och därmed få det förvalt i Klarna Checkout.

– Swish har varit en av de mest efterfrågade tjänsterna från både konsumenter och e-handlare. Swish kommer att bli ett perfekt komplement till Klarnas övriga smidiga betalmetoder. En kombination av Swish och Klarnas fördelar för säker shopping kommer att förbättra shoppingupplevelsen för konsumenter och e-handlare, säger David Fock, Global Produktchef, Klarna.

– I dag förenklar vi mer än sju miljoner svenskars vardag med enkla, säkra och snabba betalningar. Att göra Swish tillgängligt när du handlar via Klarna är ett utmärkt sätt för oss att låta konsumenterna välja Swish när de vill, säger Pär Ekroth, Chief Customer and Marketing Officer, Swish.

Samarbetet kommer att inledas under första delen av 2021.

Relaterade Artiklar