Hem E-HANDEL Här ska Wernamo Designs nya lokaler växa fram

Här ska Wernamo Designs nya lokaler växa fram

Publicerat av: Redaktionen

E-handelsföretaget Wernamo Design har ständigt expanderat under de senaste åren och har nu vuxit ur sina nuvarande lokaler.

Här ska Wernamo Designs nya lokaler växa fram 2

På bild; Ägare Magnus Larsson, styrelseordförande Johnny Hansen, ägare Patrik Skillfeldt & Daniel Lindell, Finnvedens bygg.

För att möta den ökande efterfrågan blir lösningen nybyggda lokaler på industriområde Vitarör i Värnamo.

Wernamo Design har under flera år sålt staket, räcken och andra trädgårdsprodukter via sin e-handel. En ständigt ökande efterfrågan har gjort att företaget behöver mer utrymme för att kunna fortsätta den positiva utvecklingen.
– Vi är nu riktigt trångbodda och har sett oss om efter nya lokaler en tid, säger Magnus Larsson, försäljningschef på Wernamo Design. När möjligheten med nybyggda lokaler dök upp, var det inte ett svårt val. Den fina placeringen utmed väg 27 ger ett väldigt bra skyltläge.

Den planerade byggnationen, som ska utföras av Finnvedens Bygg, är på 1350 kvadratmeter. Det innebär mer än en dubblering från vad Wernamo Design har i dagsläget. Lokalerna kommer till största delen bestå av lageryta, men även kontorsplatser. Byggplatsen kommer att vara belägen på industriområdet Vitarör, utmed riksväg 27.

Wernamo Designs VD Patrik Skillfeldt ser goda möjligheter i och med de nya lokalerna;

– Det nya lagret blir en milstolpe för oss. Vi kommer att kunna skapa ett bättre flöde i logistiken. Med en effektivare orderhantering och lagerföring av fler produkter kommer vi samtidigt bli bättre på att möta våra kunders förväntningar på snabba och kvalitativa leveranser.

Byggstart är planerad till Maj 2020 och lagret beräknas tas i drift under början av 2021.

Relaterade Artiklar