Hem NYHETER Äventyret väntar med Vieo RV från Garmin

Äventyret väntar med Vieo RV från Garmin

Publicerat av: Redaktionen

Garmin presenterar nya Vieo RV 752, Vieo RV 852 och Vieo RV 1052, med ett helt integrerat infotainmentsystem framtaget för fritidshusbilsförare.

Äventyret väntar med Vieo RV från Garmin 2

Ett helt integrerat system som kombinerar navigation från Garmin, underhållning från Fusion® och teknologi från EmpirBus™

De finns tillgängliga i 7-, 8- eller 10-tums touchskärmar som enkelt kan plockas bort då de inte används. Vieo-serien kombinerar Garmins RV-specifika navigation med premium Fusion ljudsystem och EmpirBus-teknologi som tillval för att styra övervaka systemen ombord. Då du är på vägen fungerar Vieo RV 52 Stereo Dock som en hemmabas som laddar enheten och är kompatibel med samtliga touchskärmar som ingår i Vieo-serien.

“Oavsett om du ska ut på en weekendtrip med din husvagn eller åka längre sträckor med din husbil, så finns överlägsen navigering och premiumteknologi i Vieo RV infotainment-serien som förenklar och hjälper dig att njuta av resan” säger Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin. “Camping-specifik navigation, underhållning, styrning av systemen ombord som tillval och möjlighet till integrering av kameror samlat i en enhet gör att du enkelt skräddarsyr en kör- och underhållnings-upplevelse som passar dig, oavsett vart du är på väg.”

Med hjälp av Vieo 752, Vieo 852 och Vieo 1052 navigerar du bättre och enklare med campingspecifik Garmin-navigation som innehåller funktioner som hands-free röststyrning, ruttplanering anpassad för husvagnar och husbilar samt varningar för skarpa kurvor, hastighetsförändringar, järnvägskorsningar och ännu mer. Dessutom innefattar Vieo infotainment-plattformen specifika säkerhetsåtgärder som inkluderar varning vid trötthet, aktiv filassistans och avancerade funktioner för förarassistans (ADAS). Den har även fyra kameraingångar för installation av kompatibla backkameror, framåtriktad vy och blinkersaktiverad döda vinkeln-vy.

Vieo-serien är redo för vilken roadtrip som helst. Den ger full tillgång till förprogrammerade register av campingplatser från ACSI, Campercontact och Trailer’s Park, och kommer att ge dig de bästa förslagen baserat på längden, höjden och vikten på din husbil eller husvagn. Du kan se rating från TripAdvisor och ta del av miljontals intressanta platser från Foursquare. Då du stannar på en campingplats eller parkeringsplats kan enheten tas bort från dockan och användas som en fjärrkontroll både på insidan och utsidan av husbilen eller husvagnen. Ta bort skärmen och styr trådlöst kompatibla system ombord.

Ge dig iväg på vilket äventyr som helst med komplett mediaintegration från Fusion. Detta ljudsystem av premiumkvalitet erbjuder flera olika val av källor, inclusive DAB, AM/FM-radio, AUX och USB-uttag samt Apple AirPlay och UPnP. Med Multi-Zone Technology får du kontroll på balans, subwoofer och volymnivåer i fyra oberoende ljudzoner. Dessutom kan varje zon namnges så att du snabbt och enkelt kan se vilken del som behöver justeras, antingen från stereon eller Fusion-Link mobilapp. Fusion’s Digital Signal Processing (DSP)-teknologi innebär att ljudet som skickas till Fusion-högtalarna kan optimeras för varje zon ombord och gör att du kan lyssna i alla omgivningar.

Då du parar ihop Vieo-serien med en kompatibel smartphone och hämtar appen Garmin Drive kan du ta del av smartaviseringar, trafikinformation i realtid, väderuppdateringar och ännu mer – direkt på din display.

Relaterade Artiklar