Hem NYHETER Huawei Watch GT 2e nu tillgänglig i Sverige

Huawei Watch GT 2e nu tillgänglig i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Ytterligare en modell i Huaweis serie av smarta sportklockor, Watch GT 2e, finns nu tillgänglig i Sverige.

Huawei Watch GT 2e nu tillgänglig i Sverige 3Huawei Watch GT 2e har ett ännu större fokus på träning och hälsa än tidigare generationer och är utrustad med hela 100 olika träningsfunktioner.

Huawei Watch GT 2e har en sportig och trendig design där fokus ligger på minimalism och tålighet. Den har en 1.39 tum AMOLED HD-precisionsskärm och kommer att finnas tillgänglig i tre färger; grafitsvart, lavaröd och mintgrön. Nya urval av urtavlor finns tillgängliga för Huawei Watch GT 2e och kan ändras efter användarens behag. Utöver detta stödjer klockans Kirin A1-chip en otroligt låg energiförbrukning vilket möjliggör en batteritid på upp till två veckor.

Huawei Watch GT 2e har 15 sportlägen som inkluderar åtta utomhusaktiviteter (löpning, gång, bergsklättring, vandring, terränglöpning, cykling, simning i öppet vatten och ironman triathlon) och sju inomhusaktiviteter (gång, löpning, cykling, simning, friträning, cross-training och rodd). Klockan har även ett professionellt sportfunktionsläge som kan analysera 190 olika typer av data samtidigt som den stödjer 85 olika sportanalyslägen. Huawei Watch GT 2e samlar bland annat in data för längd, kaloriförbränning, träningsutveckling och tid för återhämtning. Detta ger användaren en bra överblick över sin träning och hälsa. Den nya klockan är dessutom utrustad med Truseen 3.5 och TruRelax™ för analys och uppföljning av både hjärtfrekvenser och pulsvariationer.

Samarbete med finska pulsteknologiföretaget Firstbeat

Åtta nya funktioner i Huawei Watch GT 2e har designats i samarbete med det finska, världsledande pulsteknologiföretaget Firstbeat. Bland annat en funktion som mäter användarens prestation vid uthållighetsträning, och hur den påverkar din uthållighetsförmåga. Andra funktioner i Huawei Watch GT 2e utvecklade av Firstbeat mäter bland annat syreupptagningsförmåga och kaloriförbrukning.

– I vårt samarbete med Huawei fortsätter vi att ge användarna all den information de behöver för att kunna förbättra sin hälsa och sin prestation. Nya Huawei Watch GT 2e är utrustad med många träningsfunktioner och vi är glada att kunna bidra med avancerad prestationsanalys till en ännu större användargrupp. Firstbeat och Huawei samarbetar för att kunna ge alla träningssugna den motivationen de behöver för att nå sina mål, säger Anna de Torres, marknadsdirektör på Firstbeat.

Pris och tillgänglighet

Huawei Watch GT 2e finns nu tillgänglig med ett rekommenderat cirkapris på 1990 SEK inklusive moms.

Relaterade Artiklar