Handla sista minuten-julklappar via Wolt
Hem E-HANDEL Handla julklappar via Wolt

Handla julklappar via Wolt

Publicerat av: Redaktionen

Har det varit ont om tid att förbereda julklappar? Ingen fara – det tar Wolt hand om.

För första gången kommer leveransplattformen att hålla öppet på självaste julafton. Köp hem julklappar eller varför inte ett helt julbord.

Handla sista minuten-julklappar via WoltDopparedagen närmar sig med stormsteg och för den som inte hunnit med alla julklappsinköp eller som fortfarande väntar på en leverans finns lösningen på leveransplattformen Wolt. Under hela julhelgen kan du köpa både hudvård från Lush, strumpor från Happy Socks eller böcker med leverans direkt hem till dörren. För den som redan ledsnat på julmaten går det även att beställa hem alternativa julbord. Och traditionella för den som önskar. Har det undre lagret i Aladdinasken redan tagit slut innan Kalle Anka? varför inte komplettera med matvaror från livsmedelsbutiker.

Som en del av företagets satsning på detaljhandeln med mål att erbjuda upplevelsen av att ha ett helt köpcentrum i fickan tar Wolt nu in Happy Socks på sin plattform. Nu hittar stockholmare färgglada strumpor i alla storlekar på Wolt. En julklapp som funkar väl för samtliga familjemedlemmar.

 

 

Relaterade Artiklar