Handheld uppfyller rekordorder till världsledande paketleveransföretag
Hem PRODUKTNYHETER Handheld uppfyller rekordstor order till världsledande paketleveransföretag

Handheld uppfyller rekordstor order till världsledande paketleveransföretag

Publicerat av: Redaktionen

 Handheld Group, en ledande svensk tillverkare av stryktåliga mobila datorer, tillkännager i dag att man slutfört en rekordstor order till en global ledare inom logistiklösningar.

Rekordordern gäller Handhelds nyligen lanserade SP500X ScanPrinter, en innovativ kroppsburen lösning för skanning, sortering och märkning av paket genom alla delar av kundens distributionsprocess.

SP500X ScanPrinter ersätter en tidigare lösning som Handheld har levererat till logistikjätten sedan 2012.

Den kompakta och kroppsburna SP500X ScanPrinter är en unik skannings- och utskriftsenhet som eliminerar behovet av fysiska etiketter och som kombinerar 2D-imager, bläckstråleutskrifter och trådlös kommunikation i en enda enhet. SP500X, som bärs på användarens handrygg, skannar ett paket och skickar informationen till backend-systemet, som identifierar paketet och vet hur det ska sorteras för vidare hantering. Denna information skickas omedelbart tillbaka till SP500X, som skriver ut anvisningar direkt på paketet, utan behov av etiketter.

Handhelds innovativa SP500X för effektiv paketsortering och lagerhantering bygger på bläckstråleteknik med licens från Hewlett-Packard (HP). Handheld har även ett avtal med HP om utveckling och global försäljning av utskriftsprodukter baserade på HP:s Thermal InkJet-patroner.

”Vi har sett fram emot att få uppfylla den här första enorma ordern”, säger Jim Rimay, CEO på Handheld US. ”Vi är glada över möjligheten att bygga vidare på vårt mångåriga samarbete och att kunna tillhandahålla en unik och kroppsburen lösning till den här globala logistikledaren. Deras beslut att fortsätta samarbetet med Handheld genom en rekordstor order av den här lösningen är ett bevis på den förbättrade produktivitet och den effektivitet som SP500X innebär.”

Handheld uppfyller rekordorder till världsledande paketleveransföretag

”Det är en verklig bedrift i dessa utmanande tider att bygga och leverera en så här betydande lösning till en kund av den här kalibern. Vi är stolta över att än en gång ha blivit utvalda som leverantörer av verksamhetskritiska produkter till en global ledare”, kommenterade Thomas Löfblad, vd för Handheld Group. ”Det visar hur bra vi är på att samarbeta tätt med våra kunder för att förstå och skapa ökad effektivitet, bättre användbarhet och större värde till deras verksamhet.”

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar