Hem NYHETER Hållbara julklappar från SodaStream

Hållbara julklappar från SodaStream

Publicerat av: Redaktionen

SodaStream vill inför årets julhandel slå ett slag för hållbara paket.

Hållbara julklappar från SodaStream 3Att göra någon  glad samtidigt som man gör en insats för miljön är något som alla vinner på, säger Mats Ajpe, Marketing Director på SodaStream Nordics.

Att kolsyra vattnet hemma istället för att köpa det i butik är något som innebär att en familj kan  spara miljön hundratals plastflaskor årligen. Ett faktum som många tycks fått upp ögonen för.  Efterfrågan är nämligen större än någonsin och i dag återfinns SodaStreams kolsyremaskiner i närmare var fjärde svenskt hushåll. Inför den stundande julen räknar nu företaget med  ytterligare ökad efterfrågan.

– Samtidigt som konsumtionen kring jul ökar för varje år som går talas det allt mer om hållbar  och cirkulär konsumtion. Att allt fler väljer att kolsyra vatten och läsk med SodaStreams  maskiner istället för att konsumera engångsplastflaskor är ett tydligt tecken på detta. Att ge en  maskin från SodaStream i julklapp är inte bara en trevlig överraskning för mottagaren, det är  också bra för miljön, säger Mats Ajpe, Marketing Director på SodaStream Nordics.

Två hållbara paket från SodaStream

Spirit One Touch är en elektrisk version av den prisbelönta Spirit-maskinen, vilket ger  användaren en smidigare användarupplevelse och modern design till ett överkomligt pris.  Maskinen finns i två klassiska färger, svart och vit. Den har tre olika kolsyrenivåer för att  användaren själv ska kunna välja mängden bubblor.

Rekommenderat pris på 1299 SEK.

SodaStream Crystal har en diskret och minimalistisk design vilket gör att den blir en snygg  detalj i inredningen. Maskinen har en sober färg, titan och silver, som täcker hela maskinen.  Crystal är utrustad med en glasflaska som är inbyggd i höljet och syns därför endast när den  används. Flaskan i sig har en modern form och ger en lyxig känsla. Den kan dessutom diskas i  diskmaskin vilket gör den till en bekväm tillbringare.

Rekommenderat pris på 1299 SEK.

Relaterade Artiklar