Hem NYHETER Halebop lanserar fast bredband

Halebop lanserar fast bredband

Publicerat av: Redaktionen

Mobiloperatören Halebop breddar nu sin portfölj och lanserar fast bredband, en helt ny tjänst för varumärket.

Halebop lanserar fast bredband 3Lanseringen av bredband sker den 22 januari och kommer att finnas på utvalda stadsnät runt om i landet.

– Prispressen på bredbandmarknaden är stor men samtidigt växer marknaden och vi vill vara med på det tåget genom att erbjuda nya och befintliga kunder ett fast Halebopbredband till ett bra pris, säger Johanna Sahlman, Head of Halebop.

Fast bredband är ett helt nytt affärsområde för Halebop. Den 22 januari kan boende på utvalda stadsnät välja Halebop som bredbandsleverantör. Under året kommer tjänsten att bli tillgänglig för boende i flera delar av landet.

De kunder som väljer Halebop som bredbandsleveratör får två fria månader och tillgång till support dygnet runt hos en kundsupport som är en av Sveriges bästa.

– Halebop är ett starkt och älskat varumärke som har vunnit SKI, Svenskt Kvalitetsindex, hela tio gånger på tolv år. Det gör att vi har bra förutsättningar nu när vi går in på en helt ny marknad där många konkurrerar om samma kunder, säger Johanna Sahlman.

Relaterade Artiklar