Guldregn över R3s kunder på Jetshop Awards
Hem E-HANDEL Guldregn över R3s kunder på Jetshop Awards

Guldregn över R3s kunder på Jetshop Awards

Publicerat av: Redaktionen

SEBC, Nordens ledande event inom e-handel, hölls för nionde året i rad med sedvanliga prisutdelningar.

Guldregn över R3s kunder på Jetshop Awards 1

Priser till Hööks och Scoretts webbshopar som skapats av R3

Och för R3 reklambyrå blev det stora framgångar, då Hööks.se tog hem Årets butik och Scorett.se blev Bästa nykomling.

Hööks e-handel, en del i en internationell satsning

Hööks Hästsports nya e-handelslösning som producerats av R3 på Jetshop Commerce belönades under Jetshop Awards med utmärkelsen Årets butik. Den nya lösningen ingår i Hööks internationella satsning på omnichannel retail och är särskilt utformad för att leva upp till kundernas förväntningar gällande funktionalitet, betallösningar och struktur.

– Med en tydlig navigering, konverterande produktinfo och aktuellt lagersaldo i våra 52 butiker har R3 skapat en webbshop som stärkt vår kundupplevelse och vårt varumärke betydligt, säger Robert Kindstrand Marknadschef/E-handelschef på Hööks Hästsport AB.

Stark navigering och konvertering i Scoretts e-handel

Skoföretaget Scorett kammade hem priset som Årets nykomling. Scorett genomförde tidigare i år ett plattformsbyte till Jetshop och i samband med detta lanserade man också sin nya webbshop som R3 har producerat. I juryns motivering betonas att ”Design och navigering är uppenbart prioriterat och noga genomtänkt, vilket ger en härlig kundupplevelse från sök till köp – inte minst i mobilen”.

– R3 har full koll på e-handel och har skapat en e-handelslösning med sökordsoptimering, attraktiv design och flera effektivt konverteringshöjande funktioner, säger Kim Sahlén, E-handelsansvarig på Scorett.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>