Guldregn över R3s kunder på Jetshop Awards
Hem E-HANDEL Guldregn över R3s kunder på Jetshop Awards

Guldregn över R3s kunder på Jetshop Awards

Publicerat av: Redaktionen

SEBC, Nordens ledande event inom e-handel, hölls för nionde året i rad med sedvanliga prisutdelningar.

Guldregn över R3s kunder på Jetshop Awards 1

Priser till Hööks och Scoretts webbshopar som skapats av R3

Och för R3 reklambyrå blev det stora framgångar, då Hööks.se tog hem Årets butik och Scorett.se blev Bästa nykomling.

Hööks e-handel, en del i en internationell satsning

Hööks Hästsports nya e-handelslösning som producerats av R3 på Jetshop Commerce belönades under Jetshop Awards med utmärkelsen Årets butik. Den nya lösningen ingår i Hööks internationella satsning på omnichannel retail och är särskilt utformad för att leva upp till kundernas förväntningar gällande funktionalitet, betallösningar och struktur.

– Med en tydlig navigering, konverterande produktinfo och aktuellt lagersaldo i våra 52 butiker har R3 skapat en webbshop som stärkt vår kundupplevelse och vårt varumärke betydligt, säger Robert Kindstrand Marknadschef/E-handelschef på Hööks Hästsport AB.

Stark navigering och konvertering i Scoretts e-handel

Skoföretaget Scorett kammade hem priset som Årets nykomling. Scorett genomförde tidigare i år ett plattformsbyte till Jetshop och i samband med detta lanserade man också sin nya webbshop som R3 har producerat. I juryns motivering betonas att ”Design och navigering är uppenbart prioriterat och noga genomtänkt, vilket ger en härlig kundupplevelse från sök till köp – inte minst i mobilen”.

– R3 har full koll på e-handel och har skapat en e-handelslösning med sökordsoptimering, attraktiv design och flera effektivt konverteringshöjande funktioner, säger Kim Sahlén, E-handelsansvarig på Scorett.

Relaterade Artiklar