Hem NYHETER Gemenskap för alla och mer surf till äldre – #EnsammaTillsammans

Gemenskap för alla och mer surf till äldre – #EnsammaTillsammans

Publicerat av: Redaktionen

I år blir påskfirandet annorlunda för många som kanske inte får möjlighet att träffa sin familj och sina vänner.

Gemenskap för alla och mer surf till äldre – #EnsammaTillsammans 3Det är viktigare än någonsin att höra av sig till varandra. Därför lanserar Telia initiativet #EnsammaTillsammans, för att inspirera alla att hålla lite extra kontakt i dessa tider. För att underlätta för våra äldre att umgås digitalt får alla Telias 70+ kunder också extra surf under resten av året.

Svenskarna har börjat vänja sig vid alla nya restriktioner som gör det svårare att umgås med familj och vänner. Men för många kommer påskhelgen att bli svår och känslan av ensamhet och isolering extra påtaglig. Telia har därför startat initiativet #ensammatillsammans, för att inspirera människor att hålla avståndet men behålla kontakten – ännu mer.

– Vi behöver alla hjälpas åt för att undvika att människor känner sig ensamma, och då kan ett extra samtal betyda enormt mycket. Speciellt för alla våra äldre som nu sitter isolerade för att undvika smitta. Under påsken börjar vi därför rulla ut 100 GB extra data utan kostnad till alla våra mobilkunder som är 70 år och äldre. Förhoppningsvis vill fler prova på tjänster som videosamtal – att se den man pratar med och kanske ta en kaffe digitalt stärker känslan av att vara tillsammans säger Anders Olsson, vd för Telia Sverige.

– Vi har uppmuntrat våra medarbetare att höra av sig extra mycket till sina familjer och vänner och dela med sig av det i sociala kanaler för att inspirera fler till att göra detsamma. Tillsammans blir vi mindre ensamma, avslutar Anders Olsson.

Relaterade Artiklar