Garmin® presenterar Forerunner 645 Music – en löparklocka med GPS, integrerad musik och Garmin Pay
Hem PRODUKTNYHETERHETA PRYLAR Garmin® presenterar Forerunner 645 Music – en löparklocka med GPS, integrerad musik och Garmin Pay

Garmin® presenterar Forerunner 645 Music – en löparklocka med GPS, integrerad musik och Garmin Pay

Publicerat av: Redaktionen

Garmin presenterar idag Forerunner® 645 Music, en löparklocka med GPS och integrerad musik som ger dig friheten att lyssna på din favoritmusik under löpturen utan att ha med en telefon.

Garmin® presenterar Forerunner 645 Music - en löparklocka med GPS, integrerad musik och Garmin Pay 3Om du behöver köpa något under turen kan du enkelt betala med klockan och Garmin Pay™.

– Forerunner 645 Music är så mycket mer än en träningsklocka, säger Marcus Bjärneroth, Marknadsdirektör på Garmin Nordic.

– Den underlättar för en både när man sportar och gör andra saker och de nya funktionerna Garmin Pay och integrerad musik gör att man väljer att bära klockan dygnet runt.

I Forerunner® 645 Music finns allt du kan tänkas behöva; pulsmätare, aktivitetsmätare, uppkopplade funktioner och tusentals sätt att anpassa enheten med widgets och appar från Garmin Connect IQ™. Med Forerunner 645 Music har Forerunner-serien fått en sofistikerad makeover; boettring i metall, Garmin Chroma display™ och band som är enkla att byta ut. Forerunner 645 Music vill du bära dygnet runt, varje dag.

Forerunner 645 Music ger dig extra pepp på löpturen med musik i öronen. Du kan ladda över mP4-filer från iTunes store och lagra upp till 500 låtar i klockan. Om du har ett Deezer Premium+ abonnemang kan du ladda ner appen Deezer från Connect IQ till din Forerunner 645 Music och sedan välja din favoritmusik eller föra över musiken direkt från en dator. När spellistan är laddad är det bara att koppla Forerunner 645 Music till ett par kompatibla Bluetooth-hörlurar och ge sig ut på en löptur.

Med Garmin Pay kan du snabbt och enkelt betala för saker utan att du har med dig varken kreditkort eller telefon.

Du skapar en elektronisk plånbok i Garmin Connect Mobile och registrerar de kort som du vill kunna betala med. När du sedan skall betala verifierar du med en fyrsiffrig kod. Klockan är då upplåst i 24 timmar om du inte lägger ifrån dig klockan, då låser den sig direkt. Se vilka länder, kort och banker på garmin.com/garminpay/banks

Med hjälp av träningsfunktioner som Firstbeat kan du förbereda dig bättre inför ett lopp eller ett träningspass. Firstbeat analyserar tidigare träningspass och meddelar dig om du tränar produktivt, bättre eller sämre än senast. Den mäter de senaste sju dagarnas träningspass och avgör om dina nuvarande pass är tillräckligt effektiva för att du skall utvecklas.

Garmin® presenterar Forerunner 645 Music - en löparklocka med GPS, integrerad musik och Garmin Pay 4Forerunner Music 645 hjälper dig att få bättre koll på din löpning.

Med en Running Dynamics Pod fäst i byxlinningen eller ett pulsband runt bröstkorgen1 kan du se löpdynamik som kadens, markkontakttid, steglängd och mycket mer på din klocka. Inbyggd GPS och GLONASS visar hur långt, snabbt och var du sprungit. Oavsett om du vill springa, simma, promenera eller göra någon annan aktivitet finns det massor med funktioner att använda i Forerunner 645 Music. Du kan dessutom se och ladda ner löpturer, jämföra och tävla mot en tidigare löptur och träna intervaller. I simbassängen mäter Forerunner 645 Music distans, tempo, personliga rekord och mycket mer.

Med en rad uppkopplade funktioner låter Forerunner 645 Music dig hålla kontakten med resten av världen, även när du är på resande fot. När den parats ihop med en kompatibel smartphone, ansluter den automatiskt till Garmin Connect ™, ett online-fitness-community där du kan registrera dina träningspass, se ditt sömnmönster, delta i online-utmaningar och tävla mot vänner och vinna virtuella utmärkelser. Direkt från handleden kan du både läsa och svara på SMS2, bjuda in vänner att följa dina löpturer i realtid med LiveTrack, och se sociala mediauppdateringar, e-postmeddelanden mm.

Widgets och appar inklusive UBER ETA, SmartThings, AccuWeather MinuteCast finns att ladda ner via Connect IQ så du kan anpassa din Forerunner 645 Music precis så som du önskar ha den.

Forerunner 645 Music har upp till sju dagars batteritid i smartwatch-läge och upp till fem timmar i GPS-läge med musik. Den väger 42 gram och är den första Forerunner som har en boettring av rostfritt stål och Garmin Chroma Display. Den finns med svart eller cerise band och har ett rekommenderat cirkapris på 4 799: – Forerunner 645 finns även utan musik med svart eller sandfärgat band till ett rekommenderat cirkapris på 4 299: –

Relaterade Artiklar