Fyndiq.se byter namn till Fyndiq Snabbt
Hem E-HANDEL Fyndiq.se byter namn till Fyndiq Snabbt

Fyndiq.se byter namn till Fyndiq Snabbt

Publicerat av: Redaktionen

I dag byter Fyndiq namn på sin marknadsplats fyndiq.se till Fyndiq Snabbt.

Fyndiq.se byter namn till Fyndiq Snabbt 2Detta för att tydliggöra vilka fördelar man som kund får om man väljer att handla på fyndig.se och vad skillnaden är mellan fyndiq.se och nya appen Fyndiq Superbilligt.

“Under åren nästan 2 miljoner svenskar handlat på fyndiq.se och bland det som de uppskattar mest är vår snabba leverans utöver våra låga priser. Vi vill med namnbytet trycka lite extra på det i och med namnet Fyndiq Snabbt. Fyndprodukterna kommer snabbt hem från våra duktiga handlare och det kommer fortsatt vara fri frakt på alla köp på fyndiq.se.” säger Mårten Al Fakir Larsson, varumärkeschef på Fyndiq AB.

Med Fyndiq Snabbt kommer fokus fortsatt vara på en enkel och bekväm fyndshopping där snabba leveranser är viktigt. Redan nu lanseras Expressleverans på ett stort urval av produkterna där kunden kan få hem produkterna på en till två dagar.

“Vi har tidigare erbjudit Expressleverans tillsammans med våra handlare under julhandeln. Det har fungerat väldigt bra och varit populärt så nu är Expressleverans här för att stanna.” säger Fredrik Norberg, marknadschef på Fyndiq AB.

Namnbytet av fyndiq.se till Fyndiq Snabbt sker samtidigt som lanseringskampanjen för shoppingappen Fyndiq Superbilligt drar igång.

Relaterade Artiklar