Hem NYHETER FlexQube vinner första order på eQarts i Sverige

FlexQube vinner första order på eQarts i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Företaget Part Construction AB i Kalix som tillverkar badrumsmoduler har beställt två stycken eQarts för att kunna automatisera förflyttningen av materialvagnar internt i deras fabrik.

FlexQube vinner första order på eQarts i Sverige 3Genom att använda eQarts för att dra andra hyllplansvagnar kan förflyttningen av 80 befintliga vagnar som hanteras manuellt idag, istället automatiseras.

“Vi ser att användningsområdena för anpassad och enkelt implementerad automation ökar hela tiden inom tillverkningsindustri och lagerverksamhet. Med vår första generation eQart som använder en visionsbaserad teknik för navigation, det vill säga en kontrastlinje på golvet, kan alla företag ta ett första steg mot automation av sina logistikprocesser. FlexQube gör det möjligt för kunderna att få en kundanpassad motoriserad vagn som kan implementeras utan annan infrastruktur, som exempelvis wi-fi. Detta gör det mycket användarvänligt och vi är stolta över den utveckling som lett fram till eQart där vi använt vår erfarenhet från internlogistik och försäljning av mekaniska vagnar i 10 år som grund”, kommenterar Anders Fogelberg, VD FlexQube AB (publ).

Relaterade Artiklar