Fler förmåner till Tele2s och Com Hems gemensamma kunder
Hem NYHETER Fler förmåner till Tele2s och Com Hems gemensamma kunder

Fler förmåner till Tele2s och Com Hems gemensamma kunder

Publicerat av: Redaktionen

I november släpptes förmånerna dubbel data och fria extra datakort till de kunder som har abonnemang hos både Tele2 och Com Hem.

Fler förmåner till Tele2s och Com Hems gemensamma kunder 2Nu fortsätter Tele2 att premiera företagens gemensamma kunder genom att lansera den tredje förmånen – dubbel bredbandshastighet.

Knappt två veckor efter att den legala sammanslagningen mellan Tele2 och Com Hem slutfördes lanserade Tele2 de första erbjudandena till gemensamma kunder. Dubbel mobildata och extra datakort släpptes kostnadsfritt och nyttjas hittills av runt 30 000 både nya och existerande privatkunder. Integrationen mellan bolagen fortsätter och nu dubblas bredbandshastigheten för de som har produkter från både Tele2 och Com Hem.

– Som ett sammanslaget bolag är vår största uppgift att göra det möjligt för alla att leva ett mer uppkopplat liv. Genom förmånerna dubbel data, extra datakort och nu även dubbelt så snabbt bredband ger vi kunderna tillgång till ännu mer uppkoppling och innehåll. Det är ytterligare ett steg på vår väg att bli den ledande leverantören av tv, mobil uppkoppling och bredband i Sverige, säger Samuel Skott, chef för svenska konsumentmarknaden på Tele2-koncernen.

Precis som med de tidigare lanserade förmånerna krävs minst ett abonnemang från både Tele2 och Com Hem för att ta del av dubbel bredbandshastighet.* För de som önskar ta del av förmånspaketet men ännu inte har abonnemang hos båda varumärkena så är det sedan november möjligt att köpa både tv och bredband från Com Hem i Tele2s butiker samt via kundtjänst.

Relaterade Artiklar