Hem NYHETER Fitness24Seven lanserar lojalitetslösning tillsammans med Plexian

Fitness24Seven lanserar lojalitetslösning tillsammans med Plexian

Publicerat av: Redaktionen

Fitness24Seven har utmanat gymbranschen sedan starten genom att hela tiden anpassa sitt koncept efter marknaden.

Fitness24Seven lanserar lojalitetslösning tillsammans med Plexian 2

Staffan Mattson, VD på Plexian

Man var tidiga i Sverige med att slopa bindningstider, ha öppet dygnet runt och införa tjejgym. Nu går man ett steg längre och lanserar en lojalitetslösning för sina drygt 300 000 medlemmar i Sverige tillsammans med Malmöbaserade FinTech-bolaget Plexian. Genom sitt samarbete ska Plexian och Fitness24Seven lansera attraktiva och personifierade erbjudanden till alla Fitness24Sevens medlemmar genom lojalitetsplattformen Edge.

”Vi ser detta samarbete som ett utmärkt sätt att enkelt tillföra mervärde till våra medlemmar. Valet av samarbetspartner var enkelt eftersom Fitness24Sevens värderingar väl stämmer överens med Plexians, och att båda parter bygger sin affär utifrån långsiktighet, kundfokus och riktigt bra villkor för konsumenten” – säger Magnus Frennmark, VD på Fitness24Seven

Plexian arbetar med lojalitetslösningar som är skräddarsydda för individen, något man tror kommer att bli allt vanligare i takt med att AI-tekniken mognar. Plexian ser en hög efterfrågan på lojalitetslösningar som erbjuder kunden ett värde de faktiskt vill ha och är som en effekt av detta i en stark tillväxt på en attraktiv marknad med stor potential.

”Den traditionella modellen kopplad till begreppet kundlojalitet, som poäng på köp är utdaterat. Att erbjuda ett lojalitetsprogram är inte längre lösningen. Framtiden är att engagera kunder i varumärket och kommunicera med kunderna där de befinner sig, genom genuina och ärliga relationer. Vi är därför väldigt glada över partnerskapet med Fitness24Seven. Redan från första mötet hade vi en ömsesidig förståelse för hur och varför kundlojalitet skall byggas i den nya digitala världen. Vi är också tacksamma att få möjligheten att ta en aktiv del av den framgångssaga Fitness24Seven skriver. För Plexians del innebär det att vårt koncept Edge introduceras i en miljö och med en partner som kommer att ge oss precis den start på vår egen resa som vi vill ha” – säger Staffan Mattson, VD på Plexian.

Fitness24Seven är en av Europas snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet.

På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha närmare 250 gym i sex länder (Sverige, Norge, Finland, Polen, Colombia och Thailand). Medlemmarna på Fitness24Seven har tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer.

Plexian är ett Malmöbaserat FinTech-bolag som genom sin egenutvecklade lösning Edge bygger genuin kundlojalitet tillsammans med strategiska partners. Edge använder teknik för att skapa relevans för användare, partners och handlare och därmed göra det möjligt för konsumenter att ta bättre beslut. Plexian utvecklar lösningar som baseras på ett utifrån-in tänk där användarens bästa står i fokus och arbetar med partners som delar den filosofin.

Relaterade Artiklar