FEETFIRST STÖDER CANCERFONDENS ROSA BANDET-KAMPANJ
Hem DETALJHANDEL FEETFIRST STÖDER CANCERFONDENS ROSA BANDET-KAMPANJ

FEETFIRST STÖDER CANCERFONDENS ROSA BANDET-KAMPANJ

Publicerat av: Redaktionen

FEETFIRST är stolt samarbetspartner till Cancerfonden i höstens Rosa Bandet-kampanj.

FEETFIRST STÖDER CANCERFONDENS ROSA BANDET-KAMPANJ 4Under hela perioden kommer specialdesignade produkter och ett urval rosa skor att säljas till förmån för Cancerfonden.

Varje dag drabbas 20 svenska kvinnor av bröstcancer och en av tre svenskar drabbas någon gång i livet av cancer. Det är en sjukdom som drabbar både den som får diagnosen och många människor i omgivningen. Därför känns det både självklart och viktigt att bidra till svensk cancerforskning. När årets Rosa Bandet-kampanj drar igång är FEETFIRST en stolt samarbetspartner.

Från den 11:e september finns ett rosa sortiment hos FEETFIRST, i samtliga butiker och online på feetfirst.se. Fem skomodeller är framtagna från respektive butikskoncept: DinSko, Skopunkten, Nilson Shoes och ECCO, samt en barnmodell för Skopunktens sortiment. Utöver skorna säljs även rosa produkter såsom specialdesignade skosnören i satin med samma motiv och budskap som årets Rosa Band ”BEAT IT” framtagen av årets Rosa Bandet-designer Efva Attling. En unik designad tygpåse med eget framtaget bröstmotiv finns också i det rosa sortimentet. 10% av försäljningspriset på skorna och 10 kronor per övrig såld rosa produkt går till Cancerfonden och svensk cancerforskning.

FEETFIRST STÖDER CANCERFONDENS ROSA BANDET-KAMPANJ 5FEETFIRST STÖDER CANCERFONDENS ROSA BANDET-KAMPANJ 6

Förutom de rosa produkterna så kommer FEETFIRST:s alla anställda och butiker gemensamt att samla in pengar under Rosa Bandet-kampanjen via ett unikt Swishnummer och donationsfunktion i kassan online och i butik.

Relaterade Artiklar