Ur&Penn uppdaterar 100 butiker i digital storaffär med IP-Only
Hem DETALJHANDEL Ur&Penn uppdaterar 100 butiker i digital storaffär med IP-Only

Ur&Penn uppdaterar 100 butiker i digital storaffär med IP-Only

Publicerat av: Redaktionen

Ur&Penns över 100 butiker med 400 medarbetare kommer att få fiberuppkoppling baserad på IP-Onlys RetailNet-plattform – anpassad för högt ställda krav på tillgänglighet och säkerhet.

Ur&Penn uppdaterar 100 butiker i digital storaffär med IP-Only 2Ur&Penn är en klockkedja med 104 butiker och 400 medarbetare i Sverige och Finland. När företaget nu tar nästa steg i digitaliseringen valdes IP-Only som nätleverantör.

– Våra kunders och vår vardag blir alltmer digital och då är det självklart för oss att utveckla vår digitala miljö. Samarbetet med IP-Only är ett naturligt nästa steg i detta arbete, säger Emir Saffar, it-chef på Ur&Penn .

IP-Only kommer att leverera WAN, wide area network, med backup för att ytterligare säkra tillgängligheten till huvudkontoret och samtliga butiker i Sverige och Finland. Som del av plattformen levereras även managerade säkerhetstjänster samt centraliserad och säker internetanslutning.

– Vi använder flera olika kanaler och lösningar, däribland surfplattor i butikerna, och IP-Onlys fiberlösning öppnar nya möjligheter för dessa. Våra affärsprocesser blir effektivare och i förlängningen ger lösningen oss möjligheten att få ett mer flexibelt arbetsliv, säger Emir Saffar .

Affärsvärdet beräknas till 4,4 miljoner kronor. Avtalsperioden är fem år.

– Vi hälsar Ur&Penn välkomna till IP-Only-familjen och ser fram emot att tillsammans utveckla deras digitala miljö. Vi delar dessutom samma synsätt på hur digitaliseringen kan skapa ett effektivare och flexiblare arbetsliv, säger Mikael Philipsson, vd IP-Only Networks .

Relaterade Artiklar