FastOut VR blir tillgängligt för konsumenter
Hem NYHETER FastOut VR blir tillgängligt för konsumenter

FastOut VR blir tillgängligt för konsumenter

Publicerat av: Redaktionen

VR- och drönarföretaget FastOut gör produkten FastOut VR tillgänglig för alla som vill fotografera i virtual reality (VR).

FastOut VR blir tillgängligt för konsumenter 2En ny modell och landningssida för privatpersoner och professionella fotografer som är intresserade av att skapa VR upplevelser är precis lanserad.

Landningssidan för nya VR-modellen hittar ni här: https://www.fastout.com/sv/vr-app/

FastOut VR har fram tills nu främst varit en app tillgänglig enbart för FastOuts enterprise kunder som kombinerat 360° drönarvyer med invändiga VR-tourer eller områdesbilder i 360° som de skapat med appen FastOut VR. Produkten lanserades i våras med en ny abonnemangsmodell och blev snabbt populär inom framförallt mäklarbranschen.

Med den nya modellen och landningssidan har FastOut öppnat upp appen FastOut VR och plattformen så att alla kan registrera ett gratis konto och börja skapa VR tourer samt områdesbilder i 360°.

VR-materialet laddas via appen upp i FastOuts plattform där det enkelt kan redigeras och publiceras. Ett publicerat material blir tillgängligt via en länk och kan sedan delas i till exempel sociala medier. Begränsningen för en gratis användare är att endast en länk kan publiceras och delas. Skapat material med FastOut VR kan användas med eller utan VR-glasögon och är fullt anpassad till desktop, mobil och surfplattor.

Så här kan en publicerad länk se ut: VR länk

Gillar man upplägget erbjuds därefter andra abonnemang i linje med nya modellen för drönarpiloter som släpptes i slutet av januari. Kostnaden för abonnemangen styrs av hur många länkar per månad som kan publiceras. För att bli betalande abonnemangskund behövs bara ett betalkort och transaktionen sker online.

Mer om abonnemangsmodellen kan ni läsa om på nya landningssidan: https://www.fastout.com/sv/vr-app/

“Att Fastout VR nu blir tillgänglig för alla där ute som har behov av att fotografera i VR öppnar upp mycket spännande möjligheter för oss. Modellen vi lanserar är både enkel och skalbar och det krävs inte längre ett fysiskt möte för att bli kund och börja använda tjänsten. Vi är tidigt ute med produkten och behovet av VR som presentation och kommunikationsform växer kraftigt”, säger FastOuts VD Alexander Greidinger.

Relaterade Artiklar