Hem NYHETER Fairphone lanserar nya kameramoduler för befintliga Fairphone-ägare och nya Fairphone 3+

Fairphone lanserar nya kameramoduler för befintliga Fairphone-ägare och nya Fairphone 3+

Publicerat av: Redaktionen

Fairphone, den holländska och socialt medvetna smartphonetillverkaren, är med lanseringen av två nya smartphonekameramoduler ännu en gång först med en innovativ lösning för att förlänga smartphones’ livslängd och hållbarhet.

Fairphone lanserar nya kameramoduler för befintliga Fairphone-ägare och nya Fairphone 3+ 3Från och med i dag är det möjligt att köpa de nya kameramodulerna och även ansluta dem till befintliga Fairphone 3-enheter, eller köpa den nya, uppgraderade versionen Fairphone 3+.

Inom elektronikbranschen har snabb teknologisk utveckling fått konsumenter att tro att nästa stora kliv ligger runt hörnet. I verkligheten är den senaste prylen sällan avgörande, och smartphones blir mer och mer lika varandra med färre uppgraderingar från en modell till nästa. Den enorma överförbrukningen dränerar naturresurser och bidrar till social och miljömässig ojämlikhet i hela försörjningskedjan från gruvor till fabriker.

För att lösa problemet bör människor använda sina telefoner så lång tid som möjligt. Detta möjliggör Fairphone med sin lansering av Fairphone 3+. Deras senaste smartphone, en uppgraderad version av Fairphone 3, erbjuder uppgraderade kameramoduler som säkerställer skarpa och vackra bilder och video samt inbyggt ljud som är högre och bättre. Kameramodulerna uppgraderas från 12 till 48 megapixlar på bakkameran och från 8 till 16 megapixlar på framkameran. Kamerorna kommer också bjuda på bättre och snabbare autofokus, object tracking och bildstabilisering.

Dessutom består nya Fairphone 3+ av 40 procent återanvänd plast, vilket motsvarar en 33 cl plastflaska – långt högre än hos Fairphone 3 (9 procent).

Relaterade Artiklar