Hem NYHETER Förstärker rollen som ledande inom Last Mile i Stockholm: Best Transport och Budcompaniett går samman

Förstärker rollen som ledande inom Last Mile i Stockholm: Best Transport och Budcompaniett går samman

Publicerat av: Redaktionen

Best Transport har en uttalad målsättning att bli marknadsledande på snabba transport- och logistiklösningar i Norden.

Förstärker rollen som ledande inom Last Mile i Stockholm: Best Transport och Budcompaniett går samman 2

Best Transport förvärvar nu Budcompaniett och förstärker därmed sin roll som ledande aktör inom Last Mile i Stockholmsregionen

Under de senaste åren har företaget haft en närmast explosionsartad tillväxt i Sverige, samtidigt som företaget expanderat kraftigt i Norge och Danmark. Best Transport förvärvar nu Budcompaniett och förstärker därmed sin roll som ledande aktör inom Last Mile i Stockholmsregionen

En unik tillgänglighet och kapacitet som ger kunderna ännu snabbare och pålitligare leveranslösningar. Det blir resultatet när Best Transport nu förvärvar det Stockholmsbaserade företaget Budcompaniett. Best Transport tar därmed ett nytt viktigt steg i att bli ledande aktör inom flexibla och snabba leveranser i Norden.– Vi är glada över att nu få välkomna Budcompaniett till Best Transport. Det här kommer framförallt göra att vi, tack vare ökad kapacitet och större fordonsflotta, kan erbjuda både små och stora kunder ännu smidigare logistiklösningar. Vi stärker samtidigt vår lokala förankring och befäster vår roll som den ledande aktören inom Last Mile i Stockholmsregionen, säger Niklas Knight, VD för Best Transport.

Budcompaniett har verkat inom logistikbranschen i över 30 år och är idag ett av Stockholms största budbolag med en­ omsättning på ca 125 mSEK. Nu välkomnas närmare 80 anställda och 70 nya fordon, alltifrån cyklar och elbilar till budbilar och tunga lastbilar, till Best Transports verksamhet.

– Best Transport och Budcompaniett har gemensamma värderingar, där kundfokus och engagemang för kundens affär och hållbarhet är central. Genom vår förenade kunskap, teknik och kapacitet kommer vi erbjuda en exceptionell upplevelse och snabb service till kunder i Stockholm. Tillsammans kan vi också intensifiera det viktiga arbetet med att ställa om till en fossilfri fordonsflotta och aktivt minska klimatavtrycket per leverans, säger Owe Larsson, VD för Budcompaniett.

Relaterade Artiklar