Ett stort sortiment av termostater och överhettningsskydd
Hem PRODUKTNYHETER Ett stort sortiment av termostater och överhettningsskydd

Ett stort sortiment av termostater och överhettningsskydd

Publicerat av: Redaktionen

OEM Electronics erbjuder ett stort och brett sortiment av termostater och överhettningsskydd, via vår leverantör Tecasa.

I sortimentet finns 1- till 3-poliga mekaniska och elektroniska modeller, vilket täcker behovet för en mängd applikationer.

Tecasa, grundat i Spanien, är väletablerade på den skandinaviska marknaden och börjar även bli ett välkänt internationellt varumärke. Deras framgångsfaktorer grundar sig främst i stor flexibilitet, hög kvalitet, logistik och pris. Vi har samarbetat under många år och har gemensamt tagit fram såväl kundunika som standardiserade produktlösningar.

Ett stort sortiment av termostater och överhettningsskydd

Fyra överhettningsskydd från Tecasa.

TERMOSTATER
Termostat är en övergripande benämning på temperaturbrytare. Dess uppgift är att hålla en jämn temperatur i ett system eller i en produkt.

ÖVERHETTNINGSSKYDD
Ett överhettningsskydd används ofta i kombination med en termostat och är en mekanisk säkerhetskomponent som bryter strömmen i produkten i händelse av skenande temperatur.

Överhettningsskyddet måste i regel återställas manuellt eller helt bytas ut efter felsökning av produkten.

På oemelectronics.se hittar du mer information om termostater, överhettningsskydd och resten av det stora sortiment vi erbjuder. www.oemelectronics.se

 

Relaterade Artiklar