Ett decennium som partner till Dreamhack
Hem GAMING Ett decennium som partner till Dreamhack (DH)

Ett decennium som partner till Dreamhack (DH)

Publicerat av: Redaktionen

Sedan Estrella ingick partnerskapet har Dreamhack (DH) gått från en årlig LAN-festival till ett av världens största LAN-partyn och globalt megaevent som arrangeras i flera europeiska länder, Canada, USA, Indien och Australien.

Idag besöks DH av en generation gamers som inte nödvändigtvis associerar spelandet med hemmasnickrade datorer och dygnslånga hemma-LAN.

Esporten blir allt mer erkänd som legitim sport och gamingindustrin omsätter mer än den globala marknaden för film- och musikindustrin.

LAN-platser och monter

Endast en handfull lediga platser finns kvar av Estrellas 198 egna LAN-platser. Den som har en Estrellaplats får krispiga snacks levererade direkt till gamingstolen dagligen. Kom bara ihåg att muta micken…

I Hall B kan du ta en krispig paus i Estrellas monter och utmana kompisen i Sub Soccer. Den som spelar bäst lämnar montern med snacks och polletter till Dream Wheel.

Ett decennium som partner till DreamhackQRISPIG QR

Håll utkik efter Estrellas qrispiga QR-kod under eventet. När du scannar den slussas du in till en qrispig slumpgenerator med challenges och utmaningar. Koden finns i närheten av zonen för content creators – en expoyta helt dedikerad till creators.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>