Färgstarka Oscar & Clothilde lanserar ny e-handel
Hem E-HANDEL Eleganta Oscar & Clothilde lanserar en ny e-handel

Eleganta Oscar & Clothilde lanserar en ny e-handel

Publicerat av: Redaktionen

Elegant, vågad och färgstark – så beskriver Oscar & Clothilde inredningen i deras högt ansedda butik på Birger Jarlsgatan 27 i Stockholm.

Nu lanserar de nya oscarclothilde.com med uppdaterad design, förbättrad teknik och flera nya funktioner på plattformen Vendre.

Med målet att skapa en lika uppskattad e-handel som butik.

Oscar & Clothilde blandar gärna unika antikviteter med vackra nya ting och är återförsäljare av flera välkända varumärken. Dessutom har de ett brett sortiment av egentillverkade produkter, något som de ser fram emot att visa upp ännu tydligare i den nya e-handeln.

“Under vårt eget varumärke hittar våra kunder noga utvalda detaljer som speglar, ljusstakar och askar, samt större möbler som sängbord och skrivbord. Att vi i vår nya e-handel har möjlighet att på ett tydligt sätt fronta vårt eget varumärke var viktigt för oss när det kom till valet av e-handelsplattform” berättar Julia Fredriksson, E-Commerce Manager på Oscar & Clothilde.

Inför lanseringen har stort fokus lagts på nya produktbilder samt smart navigering.

“I den nya e-handeln har vi en tydlig sökfunktion med bildtillägg, samt en effektiv filtrering som gör det enkelt för våra kunder att hitta det de söker. I produktvyn visas sedan samtliga produktutföranden upp, samt dess lagerstatus både online och i butik” fortsätter Julia.

Färgstarka Oscar & Clothilde lanserar ny e-handelAtt ha en koppling mellan butik och e-handel har varit avgörande för att skapa en smidig kundresa, vilket är en stor del i Oscar och Clothildes servicepolicy.

“I den nya e-handeln är det enkelt för våra kunder att se vad som finns i lager innan de besöker butiken. De kan även besöka butiken för att se flera större möbler live, och sedan beställa dem på oscarclothilde.com i lugn och ro” avslutar Julia.

Relaterade Artiklar