Hem E-HANDEL Ehandel ingår nytt partnerskap och kan erbjuda en helhetslösning för rekrytering inom e-handel och retail.

Ehandel ingår nytt partnerskap och kan erbjuda en helhetslösning för rekrytering inom e-handel och retail.

Publicerat av: Redaktionen

Inför 2020 har Ehandel ingått ett nära partnerskap med rekryteringsföretaget E-commerce Recruit med kontor i Malmö och Stockholm.

Ehandel ingår nytt partnerskap och kan erbjuda en helhetslösning för rekrytering inom e-handel och retail. 2

Sanny Malmberg och Daniel Hilvardén på E-commerce Recruit

Målet är att tillsammans kunna erbjuda marknadens bästa lösningar för rekrytering och bemanning inom e-handel och handel.

När e-handeln växer och den traditionella handeln digitaliseras ökar behovet av rätt kompetens och fler medarbetare. Det känns väldigt bra att vi nu kan erbjuda hela rekryteringsprocessen tillsammans med E-commerce Recruit, säger Johan Svensson, VD på Ehandel.

E-commerce Recruit har på ett par år lyckats ta en stark position på rekryteringsmarknaden i Sverige med en tydlig inriktning på e-handelsbranschen från start. Idag erbjuder man både rekrytering och olika bemanningslösningar. Rekryteringsföretaget delar ambitionen om en nordisk närvaro och planen för partnerskapet är att framöver kunna erbjuda hela den nordiska e-handelsbranschen en fullservice inom rekrytering.

Vi är väldigt glada över samarbetet med Ehandel, säger Sanny Malmberg, medgrundare på E-commerce Recruit. Ehandel har idag en starkt etablerad position på e-handelsmarknaden vilket ger oss stora fördelar i vår resa mot att blir marknadsledande. Vi delar också ambitionen om en nordisk etablering och tillsammans ser vi stora möjligheter till att vara en viktigt bidragande faktor för Ehandel’s fortsatta nordiska tillväxt.

Medlemmarna i Ehandel kommer att få tydliga fördelar både vad gäller rekrytering och möjlighet att nå ut med lediga tjänster, bl a via ett helt nytt avtal via tjänsten Edge som innebär bättre pris på tjänsten Selection, ett professionellt rekryteringsverktyg för att lättare hantera rekryteringsprocessen. Som tidigare kommer företag att kunna annonsera sina lediga tjänster på Ehandel.se/jobb och även här får anslutna e-handlare ett lägre medlemspris.

Relaterade Artiklar