Hem NYHETER EET ingår ett samarbete med svenska JAYS

EET ingår ett samarbete med svenska JAYS

Publicerat av: Redaktionen

EET Europarts har just ingått ett samarbete med det svenska ljudmärket JAYS om försäljning och distribution av JAYS-produkter i respektive Norden och Baltikum.

EET ingår ett samarbete med svenska JAYS 3Avtalet gör det möjligt för EET att adressera en bred marknad inom kategorin hörlurar och trådlösa högtalare.

EET Europarts är glada att nu kunna erbjuda ett brett utbud av ljudprodukter till massmarknaden. Detta sker i kraft av det avtal som EET just har tecknat med svenska JAYS, som producerar högkvalitativa hörlurar och högtalare med en stilfull nordisk design och till en mycket rimlig prispunkt.

”Vi är oerhört glada över att vi nu har ingått ett samarbete med JAYS för försäljning och distribution av deras produkter i både Norden och Baltikum. JAYS hörlurar passar perfekt på marknaden och hjälper EET att tillhandahålla hörlurar som matchar efterfrågan som vi upplever där ute.”

”När det gäller design appellerar JAYS till den stilmedvetna kundgruppen samtidigt som de har en mycket rimlig prispunkt”, säger Mats Holmqvist, Sales Manager Retail hos EET Europarts AB.

Swedish JAYS, som har utvecklat ljudprodukter i form av hörlurar sedan 2006, har just utökat sitt sortiment till att inkludera bärbara Bluetooth-högtalare. Kärnvärdet bakom alla JAYS-produkter är ett kompromisslöst fokus på teknik och innovativ design, och designfilosofin lägger vikt på att skapa harmoni genom en blandning av funktionalitet och stil.

”JAYS har valt att samarbeta med EET Europarts som distributionspartner i Norden och Baltikum på grund av deras gedigna erfarenhet och strategi i dessa regioner. Samtidigt kan EET tillhandahålla den värdefulla och nödvändiga service och support som behövs för JAYS för att lyckas lansera de nya produkterna på dessa marknader. Vi ser fram emot att komma igång med samarbetet”, säger Brian Larsen, Commercial Development Director, JAYS Headphones AB

JAYS’ produkter finns redan tillgängliga hos utvalda återförsäljare i både Norden och Baltikum.

Relaterade Artiklar