Ecster Pay nu tillgängligt i världens mest använda e- handelsplattform WooCommerce
Hem E-HANDEL Ecster Pay nu tillgängligt i världens mest använda e- handelsplattform WooCommerce

Ecster Pay nu tillgängligt i världens mest använda e- handelsplattform WooCommerce

Publicerat av: Redaktionen

WooCommerce är i dag det mest använda pluginet till Wordpress för e-handel och används i dagsläget av cirka 7 500 e-handlare i Sverige, vilket gör den till den enskilt största till antalet handlare.

Ecster Pay nu tillgängligt i världens mest använda e- handelsplattform WooCommerce 2E-handlare som använder WooCommerce kan nu kostnadsfritt ladda ned en betalningsmodul för Ecster Pay.

För oss är det ytterligare ett viktigt steg framåt att finnas tillgänglig i en plattform som växer och används av många, säger Urban Höglund, försäljningschef Ecster.

Ecster Pay är e-handelskassan som siktar högre än det enskilda köpet. Kassan är byggd för att ge fler återkommande kunder. Med Ecster Pay kan konsumenten på ett enkelt och överskådligt sätt välja bland de mest förekommande betalsätten, spara person-och kortuppgifter samt själv välja leveransadress.

– Med identifiering via BankID och möjlighet för kunden att både välja betalsätt och leveransadress på ett enkelt sätt gör Ecster Pay till en mycket intressant kassalösning för svenska e-handlare. Det är även en produkt som varit smidig att arbeta med för oss som integratör, säger Niklas Högefjord, VD Krokedil.

Krokedil har utvecklat betalningsmodulen för Ecster Pay i WooCommerce.

Relaterade Artiklar