EazyStock har inlett ett partnerskap med Amesto Solutions
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK EazyStock har inlett ett partnerskap med Amesto Solutions

EazyStock har inlett ett partnerskap med Amesto Solutions

Publicerat av: Redaktionen

Amesto Solutions, ledande leverantör i Norden av affärssystem, kommer i och med samarbetet med EazyStock nu även att erbjuda sina kunder en SaaS-lösning för inköp- och lageroptimering.

Amesto Solutions arbetar för att förenkla affärsprocesser och effektivisera verksamheter hos nordiska och internationella företag.

Med sina digitala lösningar och personliga rådgivning blir Amesto Solutions en värdefull partner till de företag som vill växa och utvecklas.

“Amesto Solutions har stor erfarenhet och expertis inom affärssystem och vi ser fram emot att tillsammans kunna bredda deras utbud för att även hjälpa deras kunder med inköps- och lageroptimering,” säger Mathias Ahlnander, Channel Manager på EazyStock.

I takt med ökade kundkrav, växande global volatilitet och ökad komplexitet i försörjningskedjor har supply chain-lösningar och lageroptimering blivit en alltmer prioriterad fråga för distribuerande företag som vill fortsätta att vara konkurrenskraftiga och driva tillväxt.

“Vi är övertygade om att behovet för lösningar inom inköp- och lageroptimering kommer att fortsätta att öka,” konstaterar Anna Blunck Boberg, Business Area Manager ERP på Amesto Solutions.

“Genom samarbetet med EazyStock kommer vi att kunna addera en supply chain-lösningen till våra kunders ERP-system, ett erbjudande som kommer hjälpa att effektivisera och automatisera inköps- och lagerhanteringsprocesser. Vår största prioritering är att hjälpa våra kunder att fortsätta vara konkurrenskraftiga och hantera en föränderlig omvärld,” fortsätter Anna Blunck Boberg, Business Area Manager ERP på Amesto Solutions.

EazyStock har inlett ett partnerskap med Amesto SolutionsGenom det nyligen träffade partneravtalet blir Amesto Solutions återförsäljare av EazyStocks SaaS-lösning för inköp- och lageroptimering i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Partneravtalet låter Amesto Solution sälja och implementera EazyStock.

“Partnerskapet med Amesto Solutions blir en viktig del i EazyStocks tillväxt, både genom att det befäster vår position i Sverige ytterligare samt för att fortsätta driva vår expansion i övriga Norden,” avslutar Mathias Ahlnander, Channel Manager på EazyStock.

 

 

Relaterade Artiklar