Hem NYHETER E700: Smart och modernt kassa- och betalsystem

E700: Smart och modernt kassa- och betalsystem

Publicerat av: Redaktionen

E700 är en kassa- och betalterminal liknande ”allt-i-en” enhet som passar hotell, butiker, bio, nöjesparker och restauranger som vill ha ett modernt och flyttbart EPOS system.

E700: Smart och modernt kassa- och betalsystem 3Med ett Android operativsystem kan man installera eget affärssystem eller Inter Payment affärssystem i E700 och välja applikationer till det. Dessutom kan den större delen av administrationen skötas enkelt i enheten.

Den har en stor pekskärm med en fantastik visuell upplevelse vilken gör den ideal för hotell och restauranger som vill ha en fräsch visuell upplevelse på sina tidsbokning och incheckningssystem. Man kan hantera olika typer av betalningar som kortbetalning, Swish, webbetalning, faktura mm i enheten. En kraftfull maskin som E700 behöver säkerhetsåtgärder att skydda information sparad i den. Det är därför E700 är utrustad med en fingeravtrycksavläsare till inloggning för att öka säkerheten.

E700 är en kraftfull maskin som kan anslutas till WiFi, Bluetooth och den har 3G samt 4G. Med en inbyggd kamera stödjer den funktion för QR och streckkodskanning, men även möjlighet att ansluta en extern scanner för scanning av stora objekt på avstånd. Den har portar som kan kopplas till valfria externa enheter eller kommunikations-alternativ, USB, laddningsport, ljuduttag mm. E700 gör era affärsprocesser smidiga och sparar pengar genom sin design som marknadens enda ”allt-i-en” kassa med integrerad betalterminal.

Relaterade Artiklar