Hem NYHETER Dynabook uppdaterar utvalda enheter med 11:e generationens Intel Core-processorer

Dynabook uppdaterar utvalda enheter med 11:e generationens Intel Core-processorer

Publicerat av: Redaktionen

Idag tillkännager Dynabook Europe GmbH uppdateringar av tre datormodeller riktade till affärs- och utbildningsmarknaden.

Dynabook uppdaterar utvalda enheter med 11:e generationens Intel Core-processorer 2

Dynabook uppdaterar utvalda enheter med 11:e generationens Intel Core-processorer

Tecra A30-J och Satellite Pro L50-J uppdateras med de senaste 11:e generationens Intel Core-processorer och DDR4-minne, medan Satellite Pro C40-G nu har 10:e generationens Intel Celeron-processorer och DDR4-minne upp till 16 GB. Tillägget av Celeron-processorer gör att C40-G kan möta ett bredare spektrum av specifikationer och prispunkter, vilket gör den idealisk för både budgetmedvetna yrkesarbetare och studenter.

Dessutom tillkännager Dynabook Europe GmbH implementeringen av 11:e generationens Intel Core vPro-processorer i hela Portégé X-serien. Detta inkluderar Portégé X30W-J – världens lättaste 13,3-tums 2-i-1-dator – samt Portégé X30L-J och Portégé X40-J. Det uppdaterade sortimentet har de senaste prestandafunktionerna och säkerhetsförbättrande funktioner som passar bra för den moderna, mobila yrkesarbetaren.


Redo för ett liv på språng

Var och en av de uppdaterade enheterna har utformats med bärbarhet, produktivitet och användbarhet i främsta fokus. 13,3-tummaren A30-J väger bara 1,2 kg, erbjuder upp till 14 timmars batteritid, och kan hålla användarna produktiva under hela arbetsdagen var de än befinner sig. 15-tummaren L50-J erbjuder upp till 10 timmars användning på en laddning och väger bara 1,7 kg, medan 14-tummaren C40-G ger upp till 8 timmars användning på bara 1,55 kg. Smala ramar runt ljusa antireflexskärmar gör de bärbara enheterna idealiska även för de mest utmanande ljusförhållandena. Alla tre enheterna är utrustade med ett stort tangentbord och ClickPad, med stödjande Precision Touchpad för bekvämt skrivarbete och navigering hela dagen.

De nya modellerna har utformats för yrkesverksamma och studerande med höga krav. De har alla ett robust chassi med distinkta, eleganta exteriördesigner. Ytan på Satellite Pro C40-G har till och med målats med en speciell antibakteriell beläggning för att skydda användarna från bakterietillväxt. Testad2 på en nivå så hög som 99,9 procent, kan man som användare lita på att dessa färgbelagda ytor inte kommer att vara en grogrund för bakterier.

–Vårt mål är att använda den senaste och mest lämpliga tekniken för att stärka vårt breda spektrum av kunder i deras dagliga arbete – från studenter till proffs. Därför breddar vi utbudet av produkter som är tillgängliga med de senaste 11:e generationens Intel Core-processorer och utnyttjar samtidigt 10:e generationens processorteknik från Intel för att erbjuda ännu mer prisvärda modeller i C40-G-serien, säger Damian Jaume, VD, Dynabook Europe GmbH.


Alltid uppkopplad – var du än befinner dig

Varje enhet kommer med en rad portar och anslutningsmöjligheter så att man som användare kan upprätthålla produktiviteten oavsett var man befinner sig. En USB Type-C-port ger laddning, anslutning, visning och överföring av datafunktioner till varje enhet via en enda port, medan en HDMI-port i full storlek och USB-C-dockningsstation (tillval) erbjuder ytterligare möjligheter att koppla in kringutrustning. Dessutom har enheterna USB 3.1-portar – två på C40-G och A30-J och tre på L50-J. En micro SD-kortplats erbjuder bärbara lagringsbehov. När det gäller trådlöst, tillsammans med varje enhets Gigabit LAN-port, är A30-J och L50-J utrustade med Wi-Fi 6 och C40-G är utrustad med WiFi 802.11 AC, vilket möjliggör enkla och snabba anslutningar till internet. Genom att stödja snabb 1 TB PCIe SSD ger Satellite Pro L50-J ytterligare flexibilitet när det gäller prestanda och lagringskapacitet.

A30-J, L50-J och C40-G gör det möjligt för användare att enkelt kommunicera och samarbeta med kunder, kollegor och kamrater. Varje enhet är utrustad med en 2MP FHD-webbkamera, stereohögtalare och en inbyggd Cortana-aktiverad mikrofon, med möjlighet för användare att para ihop sina egna hörlurar via Bluetooth eller genom det kombinerade mikrofon- och hörlursuttaget.


Säker i kärnan

Att skydda företags- och anställdas data och tillgångar är en mångfacetterad utmaning. Därför är A30-J, L50-J och C40-G utrustade med Trusted Platform Module (TPM) 2.0 tillsammans med användar- och administratörslösenord för att förhindra obehörig åtkomst samt inloggning via en fingeravtrycksskanner (SecurePad). Utöver detta hjälper en säkerhetslåsplats att förhindra fysisk stöld, medan A30-J och L50-J båda har en valfri smartkortplats för att matcha specifika säkerhetskrav. Ett skjutreglage för webbkameran är också inbyggt i L50-J för utökat integritetsskydd.

 

Relaterade Artiklar