Hem PRODUKTNYHETER TP-Link presenterar nya nätverksprodukter för konsumenter och företag under CES 2021

TP-Link presenterar nya nätverksprodukter för konsumenter och företag under CES 2021

Publicerat av: Redaktionen

TP-Link, en ledande global leverantör av produkter för hem- och företagsnätverk, lanserar under årets CES-mässa en rad nya produkter och lösningar inom WiFi 6, 5G och smarta hem.

TP-Link presenterar nya nätverksprodukter för konsumenter och företag under CES 2021 7Besök deras virtuella monter och få mer information om lanseringarna här, eller ta del av en summering av nyheterna nedan:

Deco Voice X20 med inbyggd Alexa
Nya Deco Voice X20 har röststyrningsfunktion med integrerad Alexa och levererar WiFi 6-hastigheter upp till 1201 Mbps (5 GHz) + 574 Mbps (2.4 GHz). Den ger täckning upp till 372 m2 (2-pack) och en sömlös anslutning vid roaming utan att tappa signalen vid streaming, videosamtal eller spel. Den kan även paras ihop med andra enheter ur TP-Links Deco-serie. För mer information, läs hela engelska pressmeddelandet om Deco Voice X20 här.

Nya routrar och mesh-nätverk med stöd för WiFi 6E
TP-Link introducerar också nya tillskott i sitt produktutbud av routrar för WiFi 6 under CES. Samtliga av dessa nytillskott har stöd för nya WiFi 6E, en ny frekvens på 6Ghz-bandet som ger utökad bandbredd och minimal latens.

TP-Link presenterar nya nätverksprodukter för konsumenter och företag under CES 2021 8Nya Dexo X96, är ett AX7800 mesh-system för hemmet, som med WiFi 6E ger hastigheter på upp till 7800 Mbps och med hjälp av AI lär sig just din unika nätverksmiljö för att ge ideal uppkoppling för just dina behov.

Deco X76 Plus, är ett meshsystem för hela hemmet, som förutom hastigheter på 5400 Mbps via 6 GHz-bandet, även funderar som en hubb för det smarta hemmet, och samlar alla dina produkter i en och samma, lättanvända app.

Archer AX206, är likt övriga nytillskott en WiFi 6E-router, som förutom det är utrustad med 10G-portar. Den ger WiFi-hastigheter upp till 10 Gbps, tillsammans med oöverträffad och flexibel Multi-Gig. 1× 10 Gbps WAN/LAN SFP+-port, 1×10 Gbps WAN/LAN-port, och 1× 2.5 Gbps WAN/LAN-port.

Även nya Archer AX96 är en tri-band WiFi 6E-router med hastigheter upp till 7800 Mbps.


Nya WiFi 6-enheter till Omada SDN för företag

TP-Link presenterar nya nätverksprodukter för konsumenter och företag under CES 2021 9

Under CES presenterar TP-Link även WiFi 6-produkter till företagslösningen Omada SDN, som gör installationen och hanteringen av IT-produkter enklare och mer effektiv. De nya produkterna för Omada SDN är EAP680 HD, EAP615-Wall och EAP610-Outdoor och samtliga levererar höga hastigheter.

Nya TP-Link Kasa-produkter för det smarta hemmet

TP-Link presenterar nya nätverksprodukter för konsumenter och företag under CES 2021 10

De nya TP-Link Kasa-produkterna är utformade för att göra ditt hem bekvämt, tillgängligt och säkert. Bland nytillskotten finns dimmerbrytaren KS220M var en av de produkter som vann pris under CES 2021. För mer information, läs hela engelska pressmeddelandet om TP-Link Kasa-produkterna här.

Frihet med 5G

TP-Link presenterar nya nätverksprodukter för konsumenter och företag under CES 2021 11Deco X80-5G är en Wi-Fi 6-port som ger en oöverträffad prestanda och ger nedladdningshastigheter upp till 5 Gbps, vilket är hela 33 gånger snabbare än 4G. Meshtekniken hos Deco säkerställer starka signaler överallt.  Några av nyckelfunktionerna hos DecoX80-5G är bland annat AX6000 Dual Band WiFi-4804 Mbps (5 GHz) + 1148 Mbps (2.4 GHz), 1× 2.5 Gbps port + 1× Gigabit port samt VoLTE/VoIP Telephony-Supports VoIP samt DECT basfunktioner. För mer information, läs hela pressmeddelandet på engelska här.

Säkra ditt hemnätverk med TP-Link HomeShield
TP-Link HomeShield är en programvarulösning som gör ditt hemnätverk säkert med den senaste tekniken inom skydd för nätverk och smarta hem. Det robusta skyddet håller skadliga URL:er och andra potentiella hot borta och fixar sårbarheter i hemnätverket. Det förebygger också överbelastningsattacker genom att registrera onormal trafik och vägrar förfrågningar från anlitade IP-adresser. 

Deco WiFi för internetoperatörer

Slutligen introducerar TP-Link Deco ISP Cloud som är en integrerad molnbaserad nätverkslösning som underlättar fjärrhantering för internetoperatörer. Det hjälper trådlösa internetoperatörer, systemintegratörer och småföretag att bevaka och hantera alla sina Deco-produkter via molnet på en centraliserad plattform. Läs mer om nätverkslösningen.

Pris och tillgänglighet

Priser och lokal tillgänglighet i Norden meddelas senare.

Relaterade Artiklar