Direkt efter lanseringen – mer surf gratis
Hem NYHETER Direkt efter lanseringen – mer surf gratis

Direkt efter lanseringen – mer surf gratis

Publicerat av: Redaktionen

Wifog, den oberoende utmanaren till mobiloperatörerna, lanserade nyligen ett gratis mobilabonnemang där användare får 400 MB surf, 15 minuter samtal och 20 sms per månad kostnadsfritt.

Direkt efter lanseringen – mer surf gratis 2Gensvaret har varit mycket positivt och nu höjs den kostnadsfria surfmängden till 500 MB per månad.

”Vi söker hela tiden efter sätt att skapa ännu bättre förutsättningar för våra kunder och därför är det oerhört glädjande att vi redan nu lyckats öka surfmängden med 25 procent samtidigt som abonnemanget fortfarande är gratis för alla,” säger Peter Håkansson, vd på WIFOG.

Det var för några veckor sedan som Wifog lanserade Sveriges enda gratisabonnemang för mobiltelefoner, Wifog Zero. Abonnemanget är annonsfinansierat, vilket innebär att användare kan ringa, sms:a och surfa gratis mot att de tittar på några reklamfilmer per månad.

”Många svenskar betalar för mycket för sina mobilabonnemang och väljer paket som innehåller långt mer än vad de egentligen använder,” säger Peter Håkansson. ”Därför är vi så stolta över att vi lyckats ta fram Wifog Zero, som kan ha positiv påverkan på många svenskars plånbok.”

Först i världen

Wifog Zero har eliminerat alla typer av avgifter, allt från start- till månadskostnader och abonnemanget medför inga kostnader för användarna. Det finns också möjlighet för den som önskar att få ytterligare data, surf och samtal, genom att exempelvis titta på några fler reklamfilmer per månad.

”Vi är än så länge de enda i världen som lyckats skapa ett sånt här erbjudande och genom att använda operatören 3s nät kan vi erbjuda en god täckningsgrad för användarna,” säger Peter Håkansson.

Om Wifog Zero

  • 0 kronor i startavgift
  • 0 kronor i månadsavgift
  • 0 kronor i andra avgifter
  • 500MB surf per månad
  • 20 SMS per månad
  • 15 min samtal per månad

 

Relaterade Artiklar