Hem NYHETER Diös lanserar paketombuds-konceptet PickPackPost i In:gallerian i Sundsvall

Diös lanserar paketombuds-konceptet PickPackPost i In:gallerian i Sundsvall

Publicerat av: Redaktionen

Den 15 november lanserar Diös PickPackPost, som är ett nytt koncept för paketombud, flexibel lagerlösning och ett utbud av olika servicetjänster.

Diös lanserar paketombuds-konceptet PickPackPost i In:gallerian i Sundsvall 3Lanseringen sker i In:gallerian i centrala Sundsvall som första plats och med Postnord som första logistikpartner. Målet är att det blir Sundsvallsbornas framtida plats för upphämtning och inlämning av paket i city. Där kommer även möjligheten att prova beställda klädesplagg att finnas.

PickPackPost är ett moderntpaketombud och facility management-koncept avsett att ge en bättre, modernare och effektivare upplevelse kring hantering av paket, lager och butiksdrift. Lagerhanteringen bygger på ny teknik genom flexibel RFID och utskjutet lager. PPP kommer etableras stegvis i In:gallerian med start i mitten av november. Till en början kommer Postnord vara kopplad till konceptet och i framtiden utökas det med fler aktörer.

– Det känns fantastiskt roligt att få lansera första delen av vårt nya koncept kring paketombud och övriga servicetjänster som handlar om att skapa ett modernt utlämningsställe och förenkla stadslivet för Sundsvallsborna. I nästa steg utvecklar vi lager- och upplockningstjänster för våra hyresgäster som en naturlig del av hela konceptet. Då förenklar vi arbetet för våra hyresgäster och bidrar till utveckling av deras verksamheter. Nu ser vi fram emot vårt samarbete med Postnord och snart också fler aktörer inom logistik, säger Andreas Eriksson, affärsutvecklare, Diös.

– Jag är övertygad om att våra kunder kommer att uppskatta att vi öppnar ett ombud i In:gallerian och jag ser fram emot samarbetet med Diös och PickPackPost, säger Annette Santner, Retailområdeschef Nord, Postnord.

PickPackPost öppnar sin första etablering i IN:Gallerian, på entréplan på Torggatan. Utveckling av ytterligare ytor i gallerian kommer att ske succesivt.

Relaterade Artiklar