Hem E-HANDEL DHL tar e-handelsleveransen hela vägen hem utan extra miljöpåverkan

DHL tar e-handelsleveransen hela vägen hem utan extra miljöpåverkan

Publicerat av: Redaktionen

Med ett rikstäckande nätverk med 1857 ombud och paketboxar är DHL en ledande aktör inom logistik- och e-handelsleveranser.

DHL tar e-handelsleveransen hela vägen hem utan extra miljöpåverkan 3Tillsammans med Urb-it och appen MinaPaket erbjuder man nu e-handelskonsumenten möjligheten att få sina leveranser hela vägen hem till dörren.

Samarbetet, som lanseras med start den 5 december, planeras att till en början att lanseras i Stockholm och Göteborg. Hemleveranserna kommer utgå från DHL:s utlämningsställen, och bokas via appen MinaPaket för att sedan via Urb-it levereras till önskad adress.

Urb-it, som driver sin verksamhet helt utan fordon och lager tillhandahåller kurirer som hämtar direkt från existerande butiker eller lager, och därifrån levererar till fots eller genom kollektivtrafik.

– Samarbetet med Urb-it ger en fin möjlighet för oss att fortsätta utveckla erbjudandet mot våra kunder. För oss har det varit extra viktigt att hitta en samarbetspartner som kan tillgodose våra högt ställda krav på gröna leveranser, vilket Urb-it kunde tillgodose, säger Jonas Lindell, vd på DHL E-Commerce Solutions.

Relaterade Artiklar