Hem NYHETER Designprisad laddningsenhet från Schneider Electric nu i butik

Designprisad laddningsenhet från Schneider Electric nu i butik

Publicerat av: Redaktionen

Nu finns två smarta och lättplacerade bordsenheter från Schneider Electric i butik.

Designprisad laddningsenhet från Schneider Electric nu i butik 3Bordsenhet XS kan monteras i alla typer av bordsytor och bänkskivor medan bordsenhet S är en flexibel och flyttbar klämma. Båda ansluts till ett befintligt vägg- eller golvuttag och kompletterar utbudet i produktserien Unica System+.

Bordsenhet S kan klämmas fast i vilken bords- eller bänkskiva som helst som är max 45 mm tjock, för flexibel laddning efter behov. Enheten installeras via en två meter tygklädd kabel till ett befintligt vägg- eller golvuttag. Bordsenhet S har ett jordat uttag och USB A+C med 3.1 Amp laddström. Bordsenheten är klädd i grått tyg från danska Kvadrat. Finns i färgerna vit med grått tyg, och svart med grått tyg.

Bordsenhet S har fått pris för sin design i IF Design Awards 2020, som uppmärksammar innovativa, estetiska och ansvarstagande produkter och tjänster.

Bordsenhet XS består av flexibla uttagsenheter som är enkla att installera i ett 60 mm hål i alla typer av bordsytor och bänkskivor. Enheten finns i tre varianter; jordat uttag, jordat uttag och USB A samt en variant med USB A+C med 3.1 Amp laddström. Enheten är försedd med två meter kabel och ansluts till ett befintligt vägg- eller golvuttag. Finns i färgerna vit och antracit.

Bordsenhet XS kan förses med ett genomskinligt skyddslock, kapslingsklass IP42, för skydd mot damm och stänk när den inte används.

Enheten finns också i en variant för trådlös laddning i antracit. Den Qi-certifierade laddenheten för trådlös laddning är sköljtät (IP44) och lämplig för såväl hemmet som skolor, restauranger och andra offentliga miljöer.

Nya, tåliga golvenheter i samma produktserie

I produktserien Unica System+ finns också två nya golvenheter: Golvuttag XS och Golvbox S. Enheterna är tillverkade i ett tåligt material och klarar av den tuffa miljön som montage i golv innebär och passar både i hemmet och i offentliga miljöer.

Relaterade Artiklar