Hem NYHETER Dell Technologies fokuserar på det moderna kontoret med nya skärmar, datorer och mjukvara

Dell Technologies fokuserar på det moderna kontoret med nya skärmar, datorer och mjukvara

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies lanserar nya produkter och visar upp nya funktioner för effektivare och smartare arbetsdagar.

Dell Technologies fokuserar på det moderna kontoret med nya skärmar, datorer och mjukvara 2

Högpresterande skärmar och nya bärbara datorer i Dell Technologies senaste produktlansering – med det moderna arbetslivet i fokus.

Med en intelligent, säker och hållbar portfölj av nya produkter hjälper Dell förbättra arbetsupplevelsen ytterligare, och ger samtidigt människor större flexibilitet att arbeta var som helst.

“Förväntningarna på teknologi utvecklas ständigt, därför behöver vi jobba med att flytta gränserna för vad våra produkter erbjuder och hur integrerade de är i våra liv,” säger Ed Ward, senior vice president, Client Product Group på Dell Technologies.

“Våra nya intelligenta datorer gör det möjligt för oss att arbeta smartare och underlättar samarbete, så vi kan prestera oavsett var vi befinner oss. Säkert, hållbart och smart, är vägen framåt för datorer.”

Funktioner för produktivitet och samarbete

Dell fortsätter att modernisera sin konsumentportfölj med Dell Optimizer, som med hjälp av artificiell intelligens och maskininlärning analyserar hur du använder din dator, och använder informationen för att skräddarsy prestanda, batteritid, ljudkvalitet och anslutningar.

De senaste Dell Optimizer-funktionerna[ii] finjusterar anslutningar och olika funktioner som används för samarbete över hela Dells nya produktportfölj. Intelligent brusreducering hanterar störande bakgrundsljud och en automatisk mute-funktion gör det lättare att interagera och samarbeta med kollegor. Smarta anslutningsfunktioner som ExpressConnect prioriterar bandbredd till rätt appar för att förhindra avbrutna samtal och minska risken för avbrott och andra störningar.

Nya Latitude 9420 har kraftfulla inbyggda högtalare, bra mikrofon och en förbättrad kamera med bland annat automatisk ljuskorrigering och oskarp bakgrund som gör att du kan känna dig trygg i alla videosamtal. Det är även världens första dator med Intel Visual Sensing Technology som gör att du kan starta arbetsdagen snabbare med tillförlitligt automatiskt viloläge och snabba anslutningsmöjligheter som WiFi 6E eller 5G LTE[v]. För den som vill ha större skärm finns Latitude 7520 i en 15-tums variant med 4K UHD-skärm och full HD-kamera.

Med Dell 34 Curved Video Conferencing Monitor blir det ännu enklare och effektivare att samarbeta med kollegorna. Detta är världens första 34-tums böjda videokonferensskärm som är certifierad för Microsoft Teams[vi]. Skärmen kommer även i 24- och 27-tumsstorlekar och erbjuder säkra inloggningar med ansiktsigenkänning och handsfree-kommandon för ökad säkerhet och komfort.

Då vi spenderar allt mer tid framför skärmar finns funktionen ComfortView Plus som minskar andelen blått ljus utan att göra avkall på färgåtergivningen. Funktionen finns tillgänglig på de nya videokonferensskärmarna, i den nya Latitudeportföljen och på världens första 40-tums ultrabreda böjda 5K2K-skärm, nya Dell UltraSharp 40 Curved WUHD Monitor.

Hållbarhet i centrum

I linje med Dells ambitiösa plan för hållbarhet och socialt ansvar, Progress Made Real, läggs stor fokus på hållbara lösningar, material och förpackningar. Detta har resulterat i branschens mest hållbara kommersiella PC-portfölj.

Den nya Latitude 5000-serien och nya Precision 3560 tar det hela ett steg längre – det är de första datorerna som är byggda med bioplast från träavfall[viii] – tillverkade med hjälp av en biprodukt från massaindustrin[ix], vilket är ett viktigt steg på vägen mot Dells så kallade ”moonshot goal”, att mer än hälften av Dells produkter ska tillverkas med återvunnet eller förnybart material till år 2030. Genom att fokusera på den näst tyngsta delen av enheten – locket – kan Dell minska produktens koldioxid-, vatten och energiavtryck betydligt, samtidigt som prestanda, tillförlitlighet och slitstyrka bibehålls.

Alla nya kommersiella PC-datorer och skärmar är ENERGY STAR-certifierade och registrerade för EPEAT Gold och Silver, vilket underlättar för konsumenter att göra medvetna val och minska sin energianvändning.

Skydd för ett säkert arbete

Dell arbetar långsiktigt för att bygga intelligenta och automatiserade säkerhetslösningar i sina system, allt för att kunna tillhandahålla branschens säkraste kommersiella PC-datorer. Säkerhetsarbetet påbörjas redan i fabriken, med genomgående säkerhets- och integritetskontroller – och sträcker sig hela vägen till de inbyggda skydden på varje enskild dator som är utformade för att förhindra, upptäcka och svara på skadliga attacker på olika nivåer, både över och under själva operativsystemet.

Nya Latitude 9420 och 9520 erbjuder avancerade säkerhetsfunktioner som SafeShutter, branschens första automatiska webkamera-avstängning. SafeShutter synkar med dina videokonferensapplikationer och vet när den ska slå på eller av webkameran och mikrofonen. Datorerna har även dedikerade knappar för att stänga av mikrofonen så att användaren kan arbeta och känna sig trygg oavsett miljö och omgivning.

Smart design för hemmakontoret

Dell fortsätter att förfina designen av sina produkter för att smidigare smälta in i hemmakontorsmiljön. Med nya OptiPlex 3090 Ultrautökar Dell sin serie av kompakta datorer med prisbelönt design som döljer datorn i monitorstativet, vilket är en yt- och kostnadseffektiv lösning för såväl småföretag som privatpersoner. Den får sällskap av nya OptiPlex 7090 Ultra som klarar av att driva upp till fyra 4K-monitorer samtidigt.

Anpassad för att möta dina behov

Dell Technologies Unified Workspace stöder organisationer på deras väg mot ett modernare och mer hållbart arbetssätt. För utrullning, säkerhet, hantering och support erbjuder Unified Workspace en beprövad metod för att modernisera och optimera medarbetarnas upplevelser.

Dell PCaaS förser dessa senaste enheter med tjänster under hela livscykeln. Detta inkluderar support och programvara till en förutsägbar given månadskostnad och – när det är dags – hjälp med ansvarsfull återvinning av produkten. Dell PCaaS ger även företag möjligheten att uppdatera sina enheter var 36:e månad och säkerhetsställa att alla anställda har rätt enhet för att kunna arbeta produktivt oavsett var de befinner sig.

Relaterade Artiklar