Crowdfunding ska ta Fliplife of Sweden till nästa nivå
Hem NYHETER Crowdfunding ska ta Fliplife of Sweden till nästa nivå

Crowdfunding ska ta Fliplife of Sweden till nästa nivå

Publicerat av: Redaktionen

Under sommaren 2017 lanserade Fliplife of Sweden den första kollektionen av sitt hälsosmycke, med ambitionen att sätta guldkant på vardagsmotionen.

Crowdfunding ska ta Fliplife of Sweden till nästa nivå 2Nu tar företaget nästa steg när de går ut med en crowdfundingkampanj.

Företaget, med Malin Marken och Anne Danell i spetsen, satsar under kommande år på att utveckla sin produkt och ta fram nya kollektioner och söker därför finansiering via FundedByMe.

— Det senaste halvåret har vi jobbat mycket med att känna av marknaden och sett att det finns ett stort intresse för den här typen av produkt. De flesta aktivitetsarmband har ett väldigt sportigt och tekniskt utseende, medan våra kunder istället söker efter en känsla.

—Man vill ha ett armband som bekräftar att man är mån om sin hälsa men samtidigt signalerar ett intresse för mode och stil. Vi vill inspirera till mer rörelse i vardagen och hoppas att våra produkter ska bidra till det!  En investering i Fliplife är inte bara en investeringsmöjlighet – det är en investering i kvinnors hälsa, säger Malin Marken, VD på Fliplife of Sweden.

Genom att göra en nyemission bjuds allmänheten in att teckna aktier.

— Vi har lagt en budget för de närmaste tre åren där målsättningen är att nå en omsättning på 12 miljoner, vilket motsvarar 30 000 sålda armband. Det är ett aggressivt mål för att vara ett nystartat bolag men vi har spenderat det senaste året med att testa marknaden och identifierat en efterfrågan. Vi är redo att ta nästa steg och lansera en ännu vassare produkt under 2018! säger Malin Marken.

Kampanjen aktiveras idag och finns tillgänglig i 45 dagar. Den som är intresserad av att läsa mer om affärsplanen eller köpa andelar i bolaget gör detta på: http://www.fundedbyme.com/fliplifeofsweden

Relaterade Artiklar