Core Keeper går till sjöss med innehållsuppdateringen ’The Sunken Sea’, som lanseras 15 juni
Hem GAMING Core Keeper går till sjöss med innehållsuppdateringen ‘The Sunken Sea’, som lanseras den 15 juni

Core Keeper går till sjöss med innehållsuppdateringen ‘The Sunken Sea’, som lanseras den 15 juni

Publicerat av: Redaktionen

Pugstorm och Fireshine Games är stolta över att presentera den första stora innehållsuppdateringen till gruvsandlådeäventyret, Core Keeper.

Ge dig ut på ett sjöfartsäventyr och upptäck okända öar i Core Keepers uppdatering ‘The Sunken Sea’.

Sedan lanseringen på Steam Early Access i mars har Core Keeper blivit Fireshine Games snabbast sålda digitala titel genom tiderna, med nästan 1 miljon spelare som nu har börjat sitt underjordiska äventyr. Spelet är officiellt verifierat för Steam Deck, vilket gör att Steam Deck-användare kan fortsätta sitt gruväventyr på språng.

‘The Sunken Sea’ kommer att finnas tillgänglig som en gratis uppdatering för alla Core Keeper-spelare, ‘The Sunken Sea’ kommer att introducera en helt ny vattenbaserad biomer. Fyllda med stora mystiska vattensamlingar att utforska och öar att avslöja. Ta till havet i båtar och upptäck en färgstark ny malm, Octarine, på ditt äventyr för att besegra Omoroth the Sea Titan, en helt ny titanboss som lurar under havets vågor.

Core Keeper är ett gruvsandlådeäventyr för 1-8 spelare som utspelar sig i en gammal grotta med varelser, skatter och prydnadssaker. Gräv efter reliker och resurser för att bygga din bas, skapa ny utrustning och överleva. Besegra gigantiska monster, upptäck dolda hemligheter, jordbruksgrödor, fiska, laga nya recept och utforska en procedurellt genererad underjordisk värld för att reda ut mysteriet med den antika kärnan.

Core Keeper går till sjöss med innehållsuppdateringen ’The Sunken Sea’, som lanseras 15 juni

“Vi har arbetat riktigt hårt för att leverera en expansiv och meningsfull uppsättning av nytt innehåll för Core Keeper-spelare att upptäcka med uppdateringen av The Sunken Sea”, säger Sven Thole, VD och animatör på Pugstorm. “Vi lyssnar noga på förslag och feedback från vår community och vi är väldigt glada över att spelare ska upptäcka allt The Sunken Sea har att erbjuda när det rullar ut senare i veckan.”

‘The Sunken Sea’ lanseras onsdagen den 15 juni.

 

 

 

Relaterade Artiklar