Compass Group ny leverantör av mat och supporttjänster till Afa Försäkring
Hem RESTAURANG Compass Group ny leverantör av mat och supporttjänster till Afa Försäkring

Compass Group ny leverantör av mat och supporttjänster till Afa Försäkring

Publicerat av: Redaktionen

Compass Group har tecknat avtal med Afa Försäkring gällande leverans av mat och supporttjänster med start från den 2 oktober 2023.

I leveransen ingår drift av lunchrestaurang, catering, konferensservice, delvis robotstyrd lokalvård, kaffemaskiner, frukt samt växtskötsel på Afa Försäkrings huvudkontor i centrala Stockholm.

– Vi är glada över förtroendet och ser fram emot att erbjuda medarbetarna på Afa Försäkring vällagad mat, kaffe och smidig supportservice på arbetsplatsen. Vår leverans ska bidra till en positiv upplevelse och höja värdet av att vistas på jobbet, och där vet vi att inte minst materbjudandet är jätteviktigt, säger Tina Hellstadius, vd för Compass Group Sverige.

I personalrestaurangen kommer Compass Group att servera lunch inom varumärket Marketplace som erbjuder salladsbuffé och vällagade lunchrätter tillagade på säsongens råvaror av våra egna kockar på plats. Restaurangen kommer även kunna tillhandahålla catering till möten, event och konferenser.

Compass Group ny leverantör av mat och supporttjänster till Afa FörsäkringLokalvården kommer delvis skötas med hjälp av en robot, vilket möjliggör snabb och effektiv golvvård med den senaste tekniken.

– Compass Group har kommit med ett spännande koncept för både mat och lokalvård och vi ser fram emot ett givande samarbete, sager Oskari Lehtinen, chef för kontorsservice på Afa Försäkring.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar