Hem NYHETER Chokladboll efter träningen? – Gainomax nya proteinbar med inspiration av svenskt fika!

Chokladboll efter träningen? – Gainomax nya proteinbar med inspiration av svenskt fika!

Publicerat av: Redaktionen

Såhär i början av året förstärker Gainomax sitt barssortiment inspirerad av en uppskattad klassiker på det svenska fikabordet; en proteinbar med smak av chokladboll.

Chokladboll efter träningen? - Gainomax nya proteinbar med inspiration av svenskt fika! 3–Äntligen kan man njuta av den härliga smaken av en chokladboll efter träningen, men ändå maximera effekten och ha ett gott samvete, säger Anna Dahlgren, marknadsansvarig på Gainomax.

Oavsett om man är en toppatlet eller motionär som vill komma i bättre form är återhämtningen viktig faktor. Idag lägger många mycket tid på träning, men samtidigt missar man ofta det viktiga återhämtningsmålet. Under ett träningspass bryts kroppens muskler ned och genom att snabbt fylla på efter träningspasset med både protein och kolhydrater, stoppas nedbrytningen av muskelmassa och därmed kan man få mer ut av sin investerade tid av träning.

Proteinbars från Gainomax (60)g lämpar sig att äta i anslutning till träning och rekommenderas vid tillfället efter träning. Anledningen är att de innehåller ett en kombination av protein och snabba kolhydrater som lämpar sig för återhämtning. Nyheten Gainomax Protein Bar Chokladboll är en helt ny smak från Gainomax. Den har en himmelskt mjuk konsistens, med tydlig chokladbollssmak och varsamt strödda kokosflingor på toppen

–Efter ett träningspass är många extra sugna på något sött, det är kroppens rop på energipåfyllnad! Att äta en chokladboll är inte optimalt som återhämtningsmål då det exempelvis är alldeles för mycket fett, men en avvägd kombination av protein och kolhydrater med smak av chokladboll är faktiskt helt ok, säger Anna Dahlgren.

Gainomax Protein Bar Chokladboll finns i butik runtom i landet och hos utvalda återförsäljare med start från vecka 4.

Relaterade Artiklar