Westfield Täby Centrum tar hem titeln Stockholmarnas favoritcentrum för femte året i rad
Hem UNDERSÖKNING Westfield Täby Centrum utsett till Stockholmarnas favoritcentrum 2022

Westfield Täby Centrum utsett till Stockholmarnas favoritcentrum 2022

Publicerat av: Redaktionen

Westfield Täby Centrum vinner åter stockholmarnas hjärtan och får den högsta kundnöjdheten även i år.

Det framkommer i Evimetrix undersökning Stockholmarnas favoritcentrum.

1 580 individer har uttalat sig om 50 centrumanläggningar och handelsplatser i länet.

NK och Westfield Mall of Scandinavia behåller sina positioner som tvåa och trea, i nämnd ordning.

”Att Westfield Täby Centrum får utmärkelsen Stockholmarnas favoritcentrum för femte året i rad, och att Westfield Mall of Scandinavia vinner bästa utbud av både butiker och restauranger, är ett betydelsefullt resultat på att vårt arbete går i linje med det som våra besökare önskar. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra platser till att vara betydelsefulla och minnesvärda upplevelser dit man gärna återkommer”, säger Louise Ryning, Director of Operations Northern Europé.

”För att få nöjda kunder är det i första hand utbudet av affärer som måste vara bra, men nästan lika viktigt är det att utformningen av lokalerna är trivsamma”, säger Peter Wissing, ansvarig för mätningen hos Evimetrix.

Bäst utbud av affärer är det i år Westfield Mall of Scandinavia som har, följda av Westfield Täby Centrum och Farsta Centrum och de bästa lokalerna har NK, följda av Westfield Mall of Scandinavia och Sturegallerian. Här kommer Westfield Täby Centrum först på femte plats, med Nacka Forum på fjärde.

”Att få ett bra bemötande är också viktigt för att bli nöjd med sitt besök, men det är inte alls lika viktigt som utbudet och lokalerna”, fortsätter Peter.

Även bemötandet tar NK hem men sedan är det Westfield Täby Centrum och Westfield Mall of Scandinavia som tar andra och tredjeplatsen här.

Westfield Täby Centrum tar hem titeln Stockholmarnas favoritcentrum för femte året i radÅrets klättrare, alltså det centrum som ökar sitt Nöjd Kund Index allra mest är Kista Galleria. De följs av Väsby Centrum och Fältöversten, som bara kan skiljas åt på decimaltal.

Undersökningen är genomförd via en webbenkät riktad till allmänheten i Storstockholm. 1 580 personer har uttalat sig om totalt 50 centrumanläggningar och handelsplatser.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar