Hem E-HANDEL CDON pausar sin annonsering på Facebook och Instagram

CDON pausar sin annonsering på Facebook och Instagram

Publicerat av: Redaktionen

Idag meddelar CDON, Nordens ledande marknadsplats, att företaget valt att pausa sin annonsering på Facebook och Instagram på obestämd tid. 

CDON pausar sin annonsering på Facebook och Instagram 3Detta görs som ett ställningstagande mot närvaron av rasistiska och hatiska inlägg på plattformarna.

– Vi har en värdegrund som är förankrad i organisationen. Diskriminering, rasistiska attityder och desinformation strider mot vårt synsätt, därför har vi valt att stoppa all vår annonsering på Facebook och Instagram tills vidare. Detta gör vi för att sätta press på plattformarna då vi anser att de behöver jobba mer aktivt för att hat och rasism inte sprids, säger Henrik Jarl, CMO på CDON.

Företaget kommer att använda pausen för att utvärdera sin annonseringspolicy och bedöma om och vilka långsiktiga ändringar som behövs.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>