Hem E-HANDEL CDON lanserar företagslån till ehandlare

CDON lanserar företagslån till ehandlare

Publicerat av: Redaktionen

Idag meddelar CDON, Nordens ledande marknadsplats, att de från och med idag erbjuder företagslån till anslutna externa ehandlare.

CDON lanserar företagslån till ehandlare 3CDONs drygt 1000 externa handlare har nu möjlighet att ta ett förmånligt företagslån direkt via verktyget CDON Connect. Då CDON redan genomfört en kreditprövning av samtliga återförsäljare på marknadsplatsen är ledtiden mellan låneansökan och att ha pengar på kontot endast 24 timmar. Företagslånet ges ut via långivaren Froda som är specialiserade på lån mot företagare.

– Tillsammans med våra handlare tittar vi alltid på hur vi kan vässa vårt erbjudande, där målet är att bli det självklara valet för alla som vill öka sin försäljning online i Norden. Förutom att vi erbjuder en stark försäljningskanal, delar vi även data och insikter för att stötta handlare att växa sin affär i stort. Att koppla på ett smidigt och fördelaktigt företagslån i vårt erbjudande gör oss än mer relevanta samt är något som våra företagskunder efterfrågat, säger David Olhed, Kommersiell chef på CDON.

Via CDONs företagslån kan handlare låna belopp från 10 000 upp till 2 miljoner kronor till en förutbestämd fast månadskostnad med helt flexibel återbetalningstid. Inga andra kostnader tillkommer och den fasta kostnaden beror bland annat av lånets storlek. Samtliga handlare som driver försäljning via CDON Marketplace och använder verktyget CDON Connect har möjlighet att ta del av erbjudandet. Handlare kan ansöka och hantera sitt lån direkt i verktyget CDON Connect.

– I vår bransch finns det många bra skäl till att ta ett företagslån – det kan handla om att utöka sortimentet, svara på en snabb trend eller köpa in lager inför en stor kampanj. Oavsett varför vill vi alltid verka för att förenkla vardagen med smarta lösningar för våra handlare och Frodas företagslån är en förmånlig låneprodukt som vi kan stå bakom, fortsätter David Olhed.

– Vi är otroligt glada över samarbetet med CDON. Det är viktigare än någonsin att Sveriges ehandlare kan skala upp och investera i framtiden under den rådande situationen och vi är glada över att kunna vara en hållbar och förmånlig partner i det, fortsätter Oliver Mohseni medgrundare på Froda.

Relaterade Artiklar