Hem E-HANDEL Butterick’s väljer Oddny som e-handelsleverantör

Butterick’s väljer Oddny som e-handelsleverantör

Publicerat av: Redaktionen

Butterick’s och Oddny har tecknat avtal och fördjupar nu sitt samarbete.

Butterick’s väljer Oddny som e-handelsleverantör 3Oddny har byggt Butterick’s nya plattform där Magento 2 ligger till grund för hela deras arkitektur.

Med det nya avtalet kommer Oddny att ansvara för hosting och utveckling.

Tillsammans med Butterick’s tar de också ett helhetsgrepp kring marknadsföringen.

Lanseringen är ett naturligt steg i Butterick’s satsning att förbättra kundupplevelsen och att stärka kopplingen mellan buttericks.se och deras fysiska butiker.

– Just nu förändras kundbeteendet och nya kundgrupper tillkommer. För oss som har både fysiska butiker och e-handel är det extra viktigt att ständigt optimera vår verksamhet och förbättra köpupplevelsen för våra kunder. Genom att integrera våra försäljningskanaler skapar vi en enhetlig kundupplevelse oavsett var kunden handlar. Vi valde Oddny utifrån deras långa erfarenhet av e-handel och Magento. Deras sätt att arbeta passar oss också. De har utvecklat ett stort intresse för våra produkter och blivit en del av #buttericksfamiljen, säger Stina Petrini marknad- och affärsutvecklingschef på Butterick’s Leco.

Oddny är en helhetsleverantör inom e-handel som utgår från en teknisk leverans med drift och utveckling av Magento 2. De hjälper företag med att stärka sin digitala kanal genom stark infrastruktur, marknadsföring, analys och strategi.

– Vi på Oddny är väldigt stolta och glada att vi fått förtroendet att påverka den digitala resa som Butterick’s har framför sig. Vi hoppas bidra till effektivare flöden och hantering digitalt. Att uppnå en enkelhet i hur konsument hittar bland Butterick’s fantastiska sortiment. En resa som vi ser väldigt mycket fram emot, säger Dan Max operativ chef på Oddny.

Relaterade Artiklar