Hem NYHETER Brydges tangentbord för iPad tillgängliga med nordisk layout

Brydges tangentbord för iPad tillgängliga med nordisk layout

Publicerat av: Redaktionen

Brydge, ledande inom kvalitativa och designade tillbehör för surfplattor och bärbara datorer, har släppt bluetooth-tangentbord med nordisk layout för iPad 10.2, iPad Pro 11 och iPad Pro 12.9.

Brydges tangentbord för iPad tillgängliga med nordisk layout 3Med en snabbt växande kundbas i Sverige är Brydge stolta över att kunna erbjuda sina prisbelönta tangentbord med nordisk layout.

Att utveckla innovativa trådlösa tangentbord för Apples iPad-serie är grundbulten för Brydge vilket bekräftas av den suveräna upplevelsen som dessa produkter levererar till iPad-användare.

– Vi är fokuserade på att skapa unika produkter som perfekt kompletterar iPad på alla sätt och därmed erbjuder kunderna en alternativ upplevelse och möjlighet, säger Toby Mander-Jones, grundare av Brydge och Co-CEO.

Bluetooth-tangentbord från Brydge är utformade för att sudda ut gränserna mellan surfplatta och bärbar dator, bland annat med aluminiumfinish, dedikerade iOS-tangenter samt matchade färger för att passa perfekt till iPad.

Brydge 10.2, 11.0 Pro och 12.9 Pro erbjuder följande uppsättning funktioner:

  • Laptopkänsla – den ultimata produktiviteten och rörligheten för de som använder iPad som sin primära enhet.
  • Bakgrundsbelysta tangenter – justerbara LED-bakgrundsbelysta tangenter med tre nivåer.
  • Upp till 12 månaders livslängd på batteriet per laddning med integrerad iOS-batterihantering och säkrare strömtillförsel.
  • Funktionstangenter för iOS – en övre rad tangenter med genvägar för att ha de vanligaste funktionerna nära till hands.
  • Branschledande anslutningar – Bluetooth 4.0 och 4.1 för snabb trådlös parning och snabb och exakt återkoppling via tangenterna.

Pris och tillgänglighet

Följande tangentbord från Brydge finns tillgängliga i färgerna silver och rymdgrå hos återförsäljare som MediaMarkt, Dustin, Inet, Macforum och Komplett.

Brydge 10.2 för Apple iPad 10.2 tum (7th Gen). Rekommenderat pris 1499 kronor.

Brydge 11.0 Pro för iPad Pro 11 tum (1st Gen 2018 & 2nd Gen, 2020). Rekommenderat pris 1890 kronor.

Brydge 12.9 Pro för iPad Pro 12.9 tum (3rd Gen 2018 & 4th Gen, 2020). Rekommenderat pris 2190 kronor.

Relaterade Artiklar