Bra försäljning i mars
Hem NYHETER Bra försäljning i mars

Bra försäljning i mars

Publicerat av: Redaktionen

Försäljningen av hemelektronik var bra i mars vilket gjorde att första kvartalet slutade på samma nivå som förra året.

Bra försäljning i mars 2– Eftersom 2017 summerade till en uppgång på sex procent är det positivt att första kvartalet i år startat i samma spår, säger Klas Elm, VD för ElektronikBranschen.

I mars ökade det totala försäljningsvärdet med en procent. Den viktiga kategorin Mobiltelefoner ökade under mars med fem procent vilket ledde till att den ackumulerade försäljningen stigit till tre procents ökning jämfört med samma period förra året. Nytt är att vi nu redovisar de största TV-skärmarna från 65 tum.

– Trenden med ökad efterfrågan på allt större TV-skärmar har lett till att kategorin “TV större än 65 tum” nu är den värdemässigt näst största efter kategorin “55 till 64 tum” , säger Klas Elm, VD för ElektronikBranschen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>